Výpadky wifi / internetu Vyřešeno
Re: Výpadky wifi / internetu
Pri DriverEasy klikni ešte jeden krok ďalej na "Získať ovládače".Ktorá je Tvoja wifi -pekarkovi2 ?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ano moje wifi je Pekarkovi2.
Zde jsou drivery

Zde jsou drivery

Tie v červenom sú tie chýbajúce ovládače , žlté výkričniky v Správcovi zariadení.Posuň posuvník dole čo tam je ďalej.
Tie v červenom si daj stiahnúť.
Tie v červenom si daj stiahnúť.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Zbytek dole byl zelený všechno takže mám jenom stáhnout ty červený tedy?
Zde je zbytek

Jinak u té wifi tedy jaký kanál tam mám nastavit? Pokud to chápu dobře tak když se dívám do toho programu tak na tom kanálu kde je moje wifi tak jsou další 3 tudíž když to nastavím v routery na kanál kde to budu mít jenom já tak by to problém mělo vyřešit? Chápu dobře?
Dodatečně přidáno po 7 minutách 46 vteřinách:
Zde je ještě screen ze zmiňovaného inssideru trošku teda tápu v tom co to všechno znamená.

Zde je zbytek

Jinak u té wifi tedy jaký kanál tam mám nastavit? Pokud to chápu dobře tak když se dívám do toho programu tak na tom kanálu kde je moje wifi tak jsou další 3 tudíž když to nastavím v routery na kanál kde to budu mít jenom já tak by to problém mělo vyřešit? Chápu dobře?
Dodatečně přidáno po 7 minutách 46 vteřinách:
Zde je ještě screen ze zmiňovaného inssideru trošku teda tápu v tom co to všechno znamená.

Tie v zelenom sú novšie ovládače napr. Lan driver, Sata .., ako máš teraz ale ja neinštalujem všetko, takže to nerob ani Ty.Najskôr tie v červenom si stiahni.Keď budú stiahnuté neinštaluj cez ten program.Sprav si složku v PC napr. Driver a tam si dáš tie ovládače a potom sám nainštaluješ.Takže stiahni ovládače, potom po stiahnutí rozbaľ tú malú šípku napravo vedľa nainstalovat, tam zobrazit ve složce a vyber ten ovládač a prenes do svojej zložky Driver a potom to nainštaluješ cez správcu zariadení ako aktualizovať ovládač.Potom sa vrátime k wifi.Nemusel si inštalovať aj ten druhý program, stačilo si vybrať jeden , máš tam to isté.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Hotovo. Dával jsem znova skenování a už to ukazuje jen zastaralé.

Tie čo sú v tom programe v zelenom ,nie sú zastaralé, ale novšie ovládače, ako máš na doske.K tomu sa môžeme vrátiť inokedy.
Správca zariadení je v poriadku.Teraz k wifi.
Kanál č.1 na ktorom máš svoju wifi majú aj ďalšie wifi siete,Takže si nastav wifi kanál napr. na č.7.
Wifi vysiela iba rýchlosťou 54, čo ako vidíš zaostáva za wifi sieťami.Daj sem presný typ routra čo máš , aké sú jeho možnosti.
Skús zmeniť šírku pásma, teraz máš 20MHz.Skús to rozkliknúť či tam nemáš aj možnosť ,20/40 alebo iba 40MHz či sa to zmení.Ten program Acrylic pritom musíš vypnúť a zapnúť, aby si zbadal zmeny.To môžeš , cez ten čierny štvorček v programe napravo hore alebo klasicky vypni a zapni program.
Správca zariadení je v poriadku.Teraz k wifi.
Kanál č.1 na ktorom máš svoju wifi majú aj ďalšie wifi siete,Takže si nastav wifi kanál napr. na č.7.
Wifi vysiela iba rýchlosťou 54, čo ako vidíš zaostáva za wifi sieťami.Daj sem presný typ routra čo máš , aké sú jeho možnosti.
Skús zmeniť šírku pásma, teraz máš 20MHz.Skús to rozkliknúť či tam nemáš aj možnosť ,20/40 alebo iba 40MHz či sa to zmení.Ten program Acrylic pritom musíš vypnúť a zapnúť, aby si zbadal zmeny.To môžeš , cez ten čierny štvorček v programe napravo hore alebo klasicky vypni a zapni program.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Router který zde je je tento Huawei EchoLife HG520i zde by měli být jeho parametry.
Po změnách. Je to správně?

Po změnách. Je to správně?

Kanál je OK a tá rýchlosť 54Mb/s vlastne tiež, pretože ako čítam parametre, je to starší G-router.Ale , ak prestanú výpadky wifi , tak to bude v pohode ináč nový router.Daj vedieť.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jo strašně děkuji za pomoc zítra přes den vyzkouším jak to bude fungovat případně se ozvu! Díky díky díky.
Teraz ako pozerám ten screen , tak aj kanál 7 je obsadený , tak skús kanál č.6 alebo č.8.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
No tak zabralo to parádně wifi jsem nastavil na ch. 6 výpadky jsou ta tam. DÍKY MOC! Jinak stejně asi koupím nový router a vyhlédl jsem si tento. Dobrá volba či ne?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Domácí WiFi síť se zdrojem internetu z mobilního Hotspotu
od czTANIScz » 23 čer 2024 10:28 » v Administrace sítě - 4
- 4360
-
od Uziv00