Vyřešeno reinstalem Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

sakiri
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod sakiri » 13 zář 2007 06:44

Ahoj zapomněl jsem. :oops:

Jinak na log z ComboFixu se podívám až budu mít více času.
Log z MWAV nám zobrazil šmejdy v registrech ty smažeme.

Stáhni si Avenger a spusť ho pod účtem administrátora.
Zaškrtni volbu - Input script manually a klikni na ikonku lupy vyskočí prázdné okno kam zkopíruj ten tučně označený text:
Registry keys to delete:
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ZoneMap\Domains\gator.com
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\p3p\history\gator.com
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\p3p\history\gator.com

A klikni na Done.
Poté klikni na ikonku Semafory.

Vyskočí hláška kde odklikni Yes poté další hláška kde odklikni Yes.
PC se restartuje.Po restartu by ti měl "vyběhnout" log z Avengeru tak ho sem zkopíruj.

Udělej poté nový scan MWAV.

Jinak zkus na internet použí toto:
Stáhni si Winsockfix
A spusť ho klikni na tlačítko Fix. Pro dokončení restartuj PC.
Poté řekni jestli ti funguje net.

Reklama
Varg
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Varg » 13 zář 2007 13:58

Ahoj jsem moc rád že jsi se ozval.Avenger jsem stáhl a postupoval dle tveho navodu.Začali mi ale vyskakovat error hlášky.Tady je log který mi vyjel//////////////////////////////////////////
Avenger Pre-Processor log
//////////////////////////////////////////

Syntax error in line --- does not appear to be a valid registry path. Line will be ignored.
Error code: 0
Line: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ZoneMap\Domains\gator.com

Syntax error in line --- does not appear to be a valid registry path. Line will be ignored.
Line: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\p3p\history\gator.com

Error: could not create zip file.

Jinak ten poslední odkaz mi nefunguje.Ty stránky neexistují.

Varg
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Varg » 13 zář 2007 14:18

Tady je ten mwav.Jak vidím tak mi tam ještě něco přibylo Thu Sep 13 14:08:27 2007 => Offending Key found: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ZoneMap\Domains\gator.com !!!
Thu Sep 13 14:08:32 2007 => Objekt "gain.gator Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.

Thu Sep 13 14:08:32 2007 => Offending Key found: HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\p3p\history\gator.com !!!
Thu Sep 13 14:08:32 2007 => Objekt "gain.gator Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.

Thu Sep 13 14:08:32 2007 => Offending Key found: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\p3p\history\gator.com !!!

Thu Sep 13 14:08:32 2007 => Key found with NULL Character: HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\System !!!
Thu Sep 13 14:08:32 2007 => Objekt "NULLBYTE Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.

Thu Sep 13 14:08:34 2007 => Offending file found: C:\WINDOWS\system32\moveex.exe
Thu Sep 13 14:08:34 2007 => System found infected with trojan-downloader.bat.ftp.ab Trojan-Downloader (moveex.exe)! Action taken: Nic nebylo provedeno.

Thu Sep 13 14:08:34 2007 => Offending file found: C:\WINDOWS\system32\swreg.exe
Thu Sep 13 14:08:34 2007 => System found infected with trojan-downloader.bat.ftp.ab Trojan-Downloader (swreg.exe)! Action taken: Nic nebylo provedeno.

Thu Sep 13 14:08:34 2007 => Offending file found: C:\WINDOWS\system32\swsc.exe
Thu Sep 13 14:08:34 2007 => System found infected with trojan-downloader.bat.ftp.ab Trojan-Downloader (swsc.exe)! Action taken: Nic nebylo provedeno. Thu Sep 13 14:08:46 2007 => Záznam "HKCU\Software\Netscape\Netscape Navigator\User Trusted External Applications" odkazuje na neplatný objekt ""C:\PROGRA~1\WINDOW~2\wmplayer.exe"". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.

Thu Sep 13 14:08:46 2007 => Záznam "HKCU\Software\Netscape\Netscape Navigator\User Trusted External Applications" odkazuje na neplatný objekt "C:\PROGRA~1\WINDOW~2\wmplayer.exe". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.

Thu Sep 13 14:08:46 2007 => Záznam "HKCU\Software\Netscape\Netscape Navigator\User Trusted External Applications" odkazuje na neplatný objekt ""C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_03\javaws\javaws.exe"". Provedené akce: Nic nebylo provedeno.

Varg
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Varg » 13 zář 2007 14:21

jinak ten winsockfix jsem našel na netu,ale je to nějaký winsockxpfix tak snad jsem nic nezdupal.Udělal jsem jak jsi napsal.Zatím díky a až budeš mít čas ozvi se.Zatím čau Petr

Varg
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Varg » 13 zář 2007 15:17

Tak ten internet zase vypadl.Po púl hodině je připojení v tahu. :mad:

Varg
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Varg » 13 zář 2007 18:20

Ahoj.Vyzkoušel jsem ještě nainstalovat NAV 2005.Celý se mě zaktualizoval,projel systém,ale stejně nic nenašel.Na pokus o další aktualizaci už ale nereagoval stejně jako před tím Avira.Doufám že jsem tímto krokem nic nezkazil.Pro jistotu přiložím log.

Varg
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Varg » 13 zář 2007 18:27

Tak nepřiložím.Hijack mi nejede a comp se chová čím dál húř.Vypadá to že mě nemine re instal

Varg
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Varg » 13 zář 2007 18:40

Díky za pomoc,ale systém se hroutí.Už mi to vypadává po minutě,takže reinstal.Díky ještě jednou.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”