PING
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže nemáš možnost vybírat si poskytovatele a jsi odkázán na WIFi, bude asi s pingem problém.Musíš sondovat v místních podmínkách, které zde neznáme a tak těžko poradit jinak, než obecně. Nevím zda O2 ještě nabízí levnou instalaci telefonní přípojky a zda je v Tvém případě ta možnost. O nabídce si můžeš přečíst na jejich stránkách.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Iron
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud Tě trápí vysoký ping ve hrách, tak v tom Ti změna rychlosti netu zas tak moc nepomůže.
Záleží také na vzdálenosti od Tebe a na rychlosti internetu zakladatele onoho serveru.
Tak bych s tím upgradem zas tak moc nespěchal. Mnohem lepší je vypnout třeba ICQ a podobné krámy, ty dokáží notně zpomalit.
Záleží také na vzdálenosti od Tebe a na rychlosti internetu zakladatele onoho serveru.
Tak bych s tím upgradem zas tak moc nespěchal. Mnohem lepší je vypnout třeba ICQ a podobné krámy, ty dokáží notně zpomalit.
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ping není nic co by ti někdo garantoval - může být vysoký i nízký podle zatížení síťových prvků po cestě od tebe k serveru.Zkrátka si nepomůžeš.Je úplně fuk jakého máš poskytovatele.Obecně nejlepší pingy mají ADSL a a kabelovka a nejhorší Wi-Fi
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jj záleží na síle signálu a jeho strátách po cestě taky jsem to řešil.
Co se týče nejlepšího pingu jak psal Weslo u nejhoršího Wi-Fi tak to je asi mýlka.
Mám doma Wi-Fi na Zlínsku dosti rozšířená fy. internext 2000 a šlape mi to pro německý servr pro CS 1.6CZ
průměru ping 25ms(když je to rychlý servr s velkou lajnou i domácí někteří to mají horší)
v naší lokalitě máme i UPC kabel(bývalý karneval) a měl jsem jednu dobu oba dva internety doma a mohl jsem posuzovat a co mě překvapilo internet po kabelu měl odezvu až na hranici 50ms naprosto běžně (cca2 roky)
a ten měsíc co jsem měl oba dva jsem si Wi-Fi nemohl vynachválit - bez problémů(kromě běžné údržby nebo upravování linky) pravda začali u nás s malou anténkou přes větší pak disk a nakonec je tam velká parabola ale i tak max.spokojenost.
Technik sice říkal že síla signálu ovlivňuje částečně i odezvu ale pokud jsme příkladem až jako 5-6-7 uzel nebo dokonce konečná na lajně tak se s tím moc dělat nedá (těžko vám někdo dnes do koncových uzlů pustí 100Mb lajnu to už je na servr pomalu)
Co se týče nejlepšího pingu jak psal Weslo u nejhoršího Wi-Fi tak to je asi mýlka.
Mám doma Wi-Fi na Zlínsku dosti rozšířená fy. internext 2000 a šlape mi to pro německý servr pro CS 1.6CZ
průměru ping 25ms(když je to rychlý servr s velkou lajnou i domácí někteří to mají horší)
v naší lokalitě máme i UPC kabel(bývalý karneval) a měl jsem jednu dobu oba dva internety doma a mohl jsem posuzovat a co mě překvapilo internet po kabelu měl odezvu až na hranici 50ms naprosto běžně (cca2 roky)
a ten měsíc co jsem měl oba dva jsem si Wi-Fi nemohl vynachválit - bez problémů(kromě běžné údržby nebo upravování linky) pravda začali u nás s malou anténkou přes větší pak disk a nakonec je tam velká parabola ale i tak max.spokojenost.
Technik sice říkal že síla signálu ovlivňuje částečně i odezvu ale pokud jsme příkladem až jako 5-6-7 uzel nebo dokonce konečná na lajně tak se s tím moc dělat nedá (těžko vám někdo dnes do koncových uzlů pustí 100Mb lajnu to už je na servr pomalu)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jarod72pm píše:Co se týče nejlepšího pingu jak psal Weslo u nejhoršího Wi-Fi tak to je asi mýlka.
to opravdu není mýlka - to že to máš ok ty neznamená že je to tak vždy a všude.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mno horší wi-fi a že jich je na Zlínsku (ať už soukromých nebo skupinových) dost se pingem nemůžou srovnávat s internextem nebo avonetem či tc servisem (kvalitní Wi-Fi providieři)
takže jestli je to někde jinde opačně tak to je vážně hodně hustá sprosťárna
tohle je docela šokující zjištění.
takže jestli je to někde jinde opačně tak to je vážně hodně hustá sprosťárna

tohle je docela šokující zjištění.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”