Problem s operou

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

george
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Problem s operou

Příspěvekod george » 17 čer 2008 08:15

Nebyl jsem tu 2 dny, tak omluva za pozdější odpověď. :smile:
To co popisuješ se mi nikdy nestalo ,pravidelně aktuální(tedy časově poslední)příspěvek je publikován na začátku stránky ,všude je datum a čas. Ponechám si ten americký čas, vyhovuje mi to, až do 9.00 ráno je ještě starý den.
Jestli ti dobře rozumím, máš to nějak obráceně, opravdu nevím, vyzkouším to až bude trochu víc času.

Pravděpodobně jsi opomenul některé nastavení při své nadšené redaktorské práci(pokus o vtip)

P.S.při publikování používám Mozillu FF, i když se při posunu poněkud seká, ale Google ho podporuje a je to dříč. :D
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 17 čer 2008 13:13

Tak to si nerozumíme. Také mi to tak funguje - poslední příspěvek je jako první. Jen jsem chtěl vědět, dají-li se příspěvky mezi sebou přehazovat.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 17 čer 2008 13:35

Tak možnost vyplnit tvé přání jsem zatím nenašel,ale pracuji na tom. Ovšem je tu jedna možnost, teď mě to napadlo, nemusíš publikovat hned, ale můžeš svůj dobrý příspěvek napsat a stanovit dobu(hodinu i den) kdy má vyjít na světlo Boží a aplikace to provede sama.
Mě drží publikační musa(inspirace) tak píšu a publikuji průběžně, aby se musa neunavila. Nápady a inspirace vyžadují okamžitě ven, jinak lidský mozek je někde založí a Alt Ctrl +B nepomůže...
Samo zpracování a bezchybné stojí hromadu času, ale přináší radost. Piš a techniku v tomto případě opomíjej, už jsi admin a redaktor webové stránky (a kdypak nám ji ukážeš, pochlub se) provedeme kritiku. :D
http://google-cz.blogspot.com/ http://www.gug.cz/
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

guest

Příspěvekod guest » 17 čer 2008 13:52

Na kritiku si zatím moc netroufám, určitě někdy později. Zatím píšu ve Wordu a pak CRTL+V. Nejprve si musím ujasnit formátování přímo v Blogu a taky jsem nenašel jak vložit obrázek na pozadí. Takže mi dej prosím čas. Díky. :D

guest

Příspěvekod guest » 17 čer 2008 13:56

A také mi to vzhledem k pomalému připojení jde velmi pomalu. Když tam chci něco uploadovat, tak někdy je to hned, někdy vyskočí chybová hláška (vyprší limit) a musím to i několikrát opakovat. A krom toho přemýšlím, jestli nezkusit udělat webové stránky.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 17 čer 2008 18:46

Především kvalitní stabilní připojení budeš k publikování potřebovat, jestli máš přetížené WIFI s výpadky a latencemi uploadu tak budou velké problémy. Znám to, musel jsem zpočátku dělat v noci, když to šlo, některé foto měly 1-2 MB a a uploadoval jsem až 3 fotky najednou.

guest

Příspěvekod guest » 17 čer 2008 18:52

Mám kabelovku a připojení strašně mizerný, proto spíš uvažuji o těch webových stránkách, ale díky za snahu. :smile:

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 17 čer 2008 20:06

Tak to potom vysvětluje i některé jiné potíže, které se vyskytují při práci na netu. Tyto problémy pak nelze přičítat prohlížečům. Kvalita služby, stabilita a jiné parametry jsou důležité. Odejít od tohoto připojení ani se nerozloučit. :D
A Opera je v tom nevině, problém s Operou tedy neexistuje. Opera 9.5 mi jede už 5.den k naprosté spokojenosti a to i Portable.

guest

Příspěvekod guest » 17 čer 2008 20:16

Jsem si toho vědom, ale musí mi to stačit. Bydlím zrovna v tom nejblbějším místě na odvrácené straně /nikoliv měsíce/ města, na okraji v přízemí. Všechny přístupové body na WiFi jsou na druhé straně. Znamenalo by to táhnout anténu až na hřeben střechy cca 25m a to by se mi ten Blog pěkně prodražil /i když o tom občas uvažuji, ale nejsou zbytečný koruny/A šetřit na to se mi nechce, než to po nějakejch pětistovkách ušetřím, tak zase přijde nějaká nová technologie.
Možná by to šlo udělat svépomocí, ale na to jsem línej-to raději budu klikat do alelůja. :lol:

guest

Příspěvekod guest » 17 čer 2008 20:25

To George níže se pdívej na výsledek mého Speedtestu - bída a utrpení, navíc mne ten provider nějak šidí, musím to zítra nějak řešit.
Přílohy
Speedtest.JPG

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 17 čer 2008 20:29

Udělej ještě profi měření a výsledek dej sem do fora a také ho pošli emailem Providerovi se žádostí o nápravu, nebo snížení ceny. S nekvalitním připojením se raději do Webových stránek nepouštěj. To je pak zoufalá a zbytečná práce a přišel bys k úhoně na zdraví. :D

http://rychlost.eri.cz/www/profi.php

mopik
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod mopik » 17 čer 2008 20:31

trochu se pridam,operu jsem aktualizoval,vysledek naprosto v pohode,jenze,zhruba po hodine zacala tuhnout a konec. Po restartu (opery)opet asi na hodku o.k. pak nenacitani stranek a konec. Odinstalace se smazanim ve filesu a apllication data,ccleaner.Pak nova instalace 9.5 a za hodku stejnej problem,operu mam rad ale tohle vypada uspechaně,podobne zkusenosti vidim i na jinych poradnach.Jinak nejsem odbornik,jen moje zkusenost.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3384
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4016
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s fps spojený s gpu
    od Matyas.S » 02 pro 2024 20:30 » v Hry
    0
    2268
    od Matyas.S Zobrazit poslední příspěvek
    02 pro 2024 20:30
  • Problem se spustenim PC Příloha(y)
    od Fred96 » 04 srp 2024 17:40 » v Problémy s hardwarem