Firefox-jak odstranit historii otevřených panelů?

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Firefox-jak odstranit historii otevřených panelů?

Příspěvekod peacoq » 10 srp 2009 23:59

Aaha, mam dojem, ze ta odstranit nejde, je to nikoli historie ve smyslu co se do prohlizece vlozilo, ale zpetny zapis souvisejici s cookies, a pri novem otevreni je pochopitelne sipka bez zaznamu.
Zatimco ten radek, ta sipka, co jsem mel na mysli ja, tak je je opravdu obtezujici, jdyz pres ni staci 'prejet' a roz-rolujese onen seznam.

Reklama
jkmaxfli
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 11 srp 2009 00:09

tak už se na tom pracuje pomocí změny kódu v souboru,poradil mi jeden uživatel na jiném foru,ale tvou radu rád využiju,jak tedy odstranit tu rozevírací šipečku v adresním řádku?Díky.
► Zobrazit spoiler

peacoq

Příspěvekod peacoq » 11 srp 2009 00:13

1. otevrit nove okno, do zadavaciho radku napsat: about:config
V okne se zobrazi varovani, ze se nachazite ve fazi, kdyz spatnym nastavenim muzete poskodit cinnost prohlizece. Musite byt velmi opatrni co delate!
2. do radku Filter zkopirovat a vlozit (musi to byt presne takto): browser.urlbar.maxRichResults (okopituj to a ujisti se)
Nasledne se objevi radek s timto textem, klikni na nej pravym a zvol Modify/Hodnota, a do radku napis 0 [nulu] = nula radku/navstivenych stranek (nebo jiny pocet, standartne je nastaveno 12)

Jen se ujisti, ze jsi okopiroval spravne ! ...je tam nekolik podobnych nazvu.

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 11 srp 2009 06:50

Povedlo se díky moc,už mám odstraněnou i tu rozevírací šipečku na šipkách zpět-vpřed,pokud budeš chtít návod,tak ti ho písnu a mám ještě jeden dotaz,jak odstranit rozevírací šipečku pokud se klikne na historii a šipečka-naposledy otevřené panely?Moc by mi to pomohlo.Děkuju.
► Zobrazit spoiler

peacoq

Příspěvekod peacoq » 11 srp 2009 09:44

Ja se v tech sipeckach ani nevyznam, tobe vadi ta sipecka vedle tech vpred/vzad :lol: jak jsi v ni zakazal zobrazeni otevrenych panelu (?) ...tak to ja vubec nevim.
Nicmene ten navod na odstraneni 'hstorie panelu' hod do tematu, je to prehledne tema a nekomu se muze hodit, aniz by se sam ptal. (a ja si to taky zkusim, i kdyz jsem mel povedomi o tom, ze hostorie otevrenych panelu souvisi s cookies a proto se neodstranuje, ale zmizi az dalsim otevreni mozilly)

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 11 srp 2009 18:13

Posbíral jsem velmi užitečné nápady od zkušených a velmi ochotných uživatelů,kteří milují FIREFOX,jelikož jsem potřeboval pomoc.A musím to předat dál,protože jsou to (jak pro koho) velmi užitečné věci co se FIREFOXu týče a za to jim mockrát děkuji.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Návod č.1 jak odstranit rozevírací šipečku u tlačítek Zpět-Vpřed ve Firefoxu,není to můj nápad,ale poradili mi velmi zkušení uživatelé z jiného webu:

Obrázek

Ve Windowsech najít cestu:C:\Documents and Settings\[Název účtu Windows]\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\[Náhodný řetězec].[Název profilu]\,pokud to nenajdete,povolte zobrazování skrytých souborů a složek.............

............tam je soubor:userChrome-example.css
ten přepsat na:userChrome.css
otevřít,přečíst si jaká řádka se nemá mazat,jinak vše ostatní smazat a poté vložit tento kód:

Kód: Vybrat vše

/*Skrytí rozevírací šipečky u tlačítka Vpřed*/
#back-forward-dropmarker {
display: none !important;
}

a uložit,šipečka by tam už neměla být.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Návod č.2 jak ostranit rozevírací šipečku v horním panelu HISTORIE,není to můj nápad,ale poradili mi velmi zkušení uživatelé z jiného webu:

Obrázek

Po kliknutí na historii se ve spod objevý rozevýrací šipečka kde je napsáno:poslední zavřené,nebo otevřené panely.Postupujte stejně jako u návodu č.1 a do souboru userChrome.css vložte tento další kód:

Kód: Vybrat vše

#historyUndoMenu {
  display: none !important;
}

a uložit,šipečka by tam už neměla být.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Návod č.3 jak ostranit rozevírací šipečku v adresním řádku ,není to můj nápad,ale poradili mi velmi zkušení uživatelé z jiného webu:

Obrázek

1) otevrit nove okno, do adresního řádku napsat: about:config
V okně se zobrazí varování, že se nacházíte ve fázi, kdy špatným nastavením můžete poškodit činnost prohlížeče. Musíte být velmi opatrní co děláte!
2) do řádku Filter zkopírovat a vložit přesne toto: browser.urlbar.maxRichResults
Následně se vytvoří řádek s tímto snázvem zkopírovaného textu, klikni na něj pravým a zvol Modify/Hodnota, a do řádku napiš 0 [nulu] = nula řádků/navštívených stránek (nebo jiný počet, standartně je nastaveno 12)

To je vše.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
► Zobrazit spoiler

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
    od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8...
    28
    7897
    od Prorock Zobrazit poslední příspěvek
    02 lis 2024 13:41
  • Ikony na hlavním panelu. Příloha(y)
    od mmmartin » 29 led 2025 13:09 » v Windows 11, 10, 8...
    2
    2184
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    29 led 2025 13:58
  • Unreal Commander - nastavení panelů
    od foto1977 » 03 úno 2025 23:01 » v Vše ostatní (sw)
    1
    3988
    od Mety Zobrazit poslední příspěvek
    15 úno 2025 09:59
  • Jak odstranit zelená čísla ve wordu Příloha(y)
    od symetrala » 14 zář 2024 13:54 » v Kancelářské balíky
    3
    3350
    od elninoslov Zobrazit poslední příspěvek
    15 zář 2024 09:27
  • Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
    od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    4750
    od NIESRA Zobrazit poslední příspěvek
    08 pro 2024 11:29

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”