Článek: Studie: IE8 je nejbezpečnější prohlížeč Vyřešeno
Re: Článek: Studie: IE8 je nejbezpečnější prohlížeč Vyřešeno
No, ale já s tím prohlížečem Internet Explorerérem neumím a nemůžu se to naučit, proto jedu na Opeře, ta je rychlá udělá spoustu práce, dá se nastavit a je nebezpečná, protože je návyková (bojte se, je to droga) Firefox je velmi dobrý, bohužel leze jako hlemýžď s olověnou ulitou (vtip)
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Článek: Studie: IE8 je nejbezpečnější prohlížeč
Paulí : myslím,že krátký čas ukáže,jak to vlastně je."Jeden" test není absolutní pravdou.Bylo by to jedině dobře,kdyby se IE8 natolik zdokonalil,ale těžko definitivně soudit předčasně.Je tu přehlídka osobních názorů a to je dobře,takže to tak neprožívej,(nepíšu výkřičník,poněvadž by to byla věta rozkazovací,chci jen přátelsky poradit).
mel bys podporit sveho pritele 

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to alenka_v_říši_divů:
Já už to tak prožívám proto, že kdekoliv na jakémkoliv foru nebo článku na netu se objeví zmínka o MS (zmínka o OS nebo jiných produktů MS), tak se hnedka objeví názory tisíce lidí, kteří jsou proti MS a používaj Linux a jsou "jakoby" spokojení. (Chtěl bych vidět, jak v obchodě koupí hru nebo program, jak by jim tam šla) A nejvíc mě vadí, že nerozuměj vůbec tomu mnoholetému snažení MS o nejlepší funkce a zlepšováky pro programátory, ale i pro obyčejné uživatele. Prostě MS nemá konkurenci a jen tak něco nebude lepší. Tohle je mnoholetý velmi propracovaný vývoj a nějaký Linux za měsíc vytvořený ho nepřemůže a stejně je tomu tak i s prohlížeči.
to Simon P40:
Jak přítele či nepřítele ? Jsme pouzí členové tohoto fora a vůbec se neznáme a o MS máme taky každý svůj názor.
Já už to tak prožívám proto, že kdekoliv na jakémkoliv foru nebo článku na netu se objeví zmínka o MS (zmínka o OS nebo jiných produktů MS), tak se hnedka objeví názory tisíce lidí, kteří jsou proti MS a používaj Linux a jsou "jakoby" spokojení. (Chtěl bych vidět, jak v obchodě koupí hru nebo program, jak by jim tam šla) A nejvíc mě vadí, že nerozuměj vůbec tomu mnoholetému snažení MS o nejlepší funkce a zlepšováky pro programátory, ale i pro obyčejné uživatele. Prostě MS nemá konkurenci a jen tak něco nebude lepší. Tohle je mnoholetý velmi propracovaný vývoj a nějaký Linux za měsíc vytvořený ho nepřemůže a stejně je tomu tak i s prohlížeči.
to Simon P40:
Jak přítele či nepřítele ? Jsme pouzí členové tohoto fora a vůbec se neznáme a o MS máme taky každý svůj názor.

pratelsky si radi pratele ne? 
co se tyce toho linuxu... kdyz potkam linuxaka a von proc nemam linux, tak mu vzdycky rikam, ze az tam bez problemu tech par programu co pouzivam spustim, tak klidne prejdu. lae proc bych jako bezny uzivatel mel pouzivat linux kdyz mi win vyhovujou? (tohle je myslim OT ze?)

co se tyce toho linuxu... kdyz potkam linuxaka a von proc nemam linux, tak mu vzdycky rikam, ze az tam bez problemu tech par programu co pouzivam spustim, tak klidne prejdu. lae proc bych jako bezny uzivatel mel pouzivat linux kdyz mi win vyhovujou? (tohle je myslim OT ze?)
memphisto píše:Co mě ale zaráží je, že spousta velkých firem ještě stále jede na IE 6, což je katastrofa
Zřejmě proto, že mají nějakou síťovou aplikaci, která je odladěná pro IE 6 a do ladění pro nový prohlížeč odmítají investovat. Vůbec se jim nedivím.
Paulí píše:… (Chtěl bych vidět, jak v obchodě koupí hru nebo program, jak by jim tam šla) A nejvíc mě vadí, že nerozuměj vůbec tomu mnoholetému snažení MS o nejlepší funkce a zlepšováky … pro obyčejné uživatele. Prostě MS nemá konkurenci a jen tak něco nebude lepší. Tohle je mnoholetý velmi propracovaný vývoj a nějaký Linux za měsíc vytvořený ho nepřemůže a stejně je tomu tak i s prohlížeči.
Kecy prdy beďary. Jsou funkce, které má Linux řadu let (není vytvořený měsíc a je odvozen od Unixu, který je tady ca. o 10 let déle než celý slavný Microsoft) a v MS dosud nejsou schopni něco takového implementovat – nejpalčivěji pociťuji absenci virtuálních ploch a funkce Always on top (obojí řeším programy jiných výrobců, protože bez toho nedokážu fungovat).
Pokud jde o ty hry, asi nechápeš, že Linux není „Windows zdarma“ a že jsou lidi, kteří ho používají, protože jim vyhovuje, protože takové hry vůbec nehrají. Kdybych pod Linuxem bezproblémově rozchodil SoundForge a InDesign, opouštím Windows a neváhám ani minutu.
Pokud jde o programy – běžný uživatel (internet, kancelář) se bez windows obejde zcela.
A ten propracovaný vývoj – od té doby, co Explorerem zlikvidovali Netscape, se na vývoj z vysoka vyprdli a nebýt nově se vytvořivší konkurence (zejména v podobě FF), měli bychom tu jako nejmodernější prohlížeč IE 6 dodneška.
Letité a známé programové součásti Windows jsou taky paskvil na aplikace – to proto, že je MS do woken přidává zadarmo. Notepad a Wordpad, malování, záznam zvuku (sndrec32.exe).
A prohlížeče? Chceš snad říct, že IE je nejlepší? nenech se vysmát.
Nechci říct, že jsou Windows špatným systémem a uznávám, že jsou čato (a úspěšně) napadány proto, že jsou tak rozšířené.
XP (od SP2) jsou vcelku zdařilým systémem a vypadá to, že W7 budou o dost lepší (úmyslně pomíjím kasovní trhák WV, který čeká spolu s WMe osud na smetišti dějin). Ale pět ódy na to, jak jsou W. geniální a jak je MS skvělý, to opravdu nemůžu.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Nejvýkonnější počítač světa jede na Linuxu.
http://www.zaparit.cz/magazin/i796-10-n ... tacu-sveta
http://www.zaparit.cz/magazin/i796-10-n ... tacu-sveta
to jo, ale warcraft si tam jen tak nezahraju
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Paulí : tak buď se nad to povzneseš,nebo budeš časem brát antidepresiva..../či jejich obdoby/ ....
Linux dominuje v určitých sférách a Win též... OS X taky ... každopádně když koukneš trochu dozadu.... třeba něco uvidíš. Jak dlouho je tu Windows a jak dlouho ty ostatní? .... Ale o to ani tak nejde/když vemem v potaz přítomnost/ . Mně osobně připadá,jakoby ti vadilo,že nerozumíš linuxu...nebo alespoň ty reakce mi připadají přehnaný.... Windows taky používám...ale měl sem čest i s několika distry tuxů a nepřipadal sem si handicapovaně.
Ba naopak.Jenže woknama sem začínal,tak není lehký začínaz znova a jinde.Chce to vůli a nebrat jako prioritu k hodnocení systému pár her či programů s "obrovskýma grafickýma super tlačítkama" .
Simon P40 : přátelé především... :)
Linux dominuje v určitých sférách a Win též... OS X taky ... každopádně když koukneš trochu dozadu.... třeba něco uvidíš. Jak dlouho je tu Windows a jak dlouho ty ostatní? .... Ale o to ani tak nejde/když vemem v potaz přítomnost/ . Mně osobně připadá,jakoby ti vadilo,že nerozumíš linuxu...nebo alespoň ty reakce mi připadají přehnaný.... Windows taky používám...ale měl sem čest i s několika distry tuxů a nepřipadal sem si handicapovaně.
Ba naopak.Jenže woknama sem začínal,tak není lehký začínaz znova a jinde.Chce to vůli a nebrat jako prioritu k hodnocení systému pár her či programů s "obrovskýma grafickýma super tlačítkama" .
Simon P40 : přátelé především... :)
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejsem až tak zaujatý proti linux. Jen mě štve terorizování MS za jejich skvělou práci. Linux jsem zkoušel a líbil se mi - baví mě poznávat nové věci a navíc ještě zadarmo. Když jsem poprvé zkoušel některé distribuce, tak jsem byl nadšen a myslel jsem si, že nadobro odejdu od Windowsů. Ale protože jsem programátor, tak jsem si chtěl v linuxu něco vytvořit, ale najednou jsem zjistil, že linux (známé distribuce) neobsahuje žádné zlepšovací funkce, natož něco jako DX nebo .Net FrameWork, které mám tak rád. A tak jsem hned pochopil, proč většina programátorů dělá programy pro windows a proto ho mám tak strašně moc rád. A tak stojím za ním za každou cenu.
Paulí píše:… Jen mě štve terorizování MS za jejich skvělou práci.
Přeháníš v obou případech – jak s tím terorizováním, tak s tou skvělou prací

Chci říct, že je jistě mezi kritiky MS spousta hlupáků, kteří omílají fráze a nejsou přístupní argumentům. A taky uznávám, že se MS řada věcí docela (někdy i dost) povedla, ale to, cos napsal, zavání fanatismem.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3947
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
- 2
- 5551
-
od HelFix