Zeleně zobrazená videa Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Zeleně zobrazená videa
Aha, no tady nejsou jasnovidci a nevědí co máš za stroj. Někde je třeba se odpíchnout. Kodeky zřejmě O.K. Zkus ještě vyloučit nějakého vetřelce a nech si zkontrolovat ten log.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je to notebook, je také možné, že je poškozený kabel vedoucí k obrazovce, kde je nedokonalý kontakt. Pak by byl asi nejvhodnější servis. Již jsem se s tím setkal u několika notebooků.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No to je taky možnost. No asi to hodím do servisu, respektive na reklamaci, už vzhledem kvůli odchodu několika kláves. No každopádně to asi nebude softwareově, ale jak říkáte pravděpodobnější bude hardwareová záležitost u displeje notebooku. Dám to do serivsu/reklamace a dám sem vědět výsledek. Děkuji.
tohle mně i kamarádům dělávaly některé modely ATI Radeon a bylo jedno zda AGP nebo PEG, bylo to takový jako když je to snímané termokamerou
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No někdy mi to zelení, pokud odevřu více streamových videí najednou, přijde mijakoby nestíhala grafika, nebo opravdu byl špatný kontakt na grafice.Stává se ti to u jednoho videa, nebo až u více otevřených?
Zdravím, měla jsem ten samý problém, nakonec jsem vše vyřešila jednoduše - klikla jsem na video druhým tlačítkem, nastavení a odklinout zapnutí hardwarové akcelerace. Nevím, zda-li je to nejchytřejší řešení, ale funguje, takže o jednoho vztekání méně 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zeleně zobrazená videa Vyřešeno
Rok se s rokem sešel a je z toho kostlivec. Zamykám
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 6092
-
od jval
Zobrazit poslední příspěvek
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2654
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1175
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5737
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4285
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”