Mobilný internet - jaký vybrat tarif? Zkušenosti?
Re: Mobilný internet - jaký vybrat tarif? Zkušenosti?
Založ si vlastní téma.
Just Fucking Google It!
proč vlastní téma?
..všude na forech moderátoři nesnáší duplicitní témata a když se tedy člověk zachová podle pravidel a napíše svuj dotaz do správného topicu, tak potom i tohle není OK?..už tomu fakt nerozumím

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokračuj tady. Je to jedno.
Záleží na tom, jaký tablet chceš. Ty od Applu jsou na microSIM. Nejjednodušší bude si pořídit duplicitní SIM a tu strčit do tabletu a datový tarif si přímo navolit k tarifu na telefon. Tyhle nabídky nebrat. Zvol raději klasický operátorský tarif. Ufon je tragédie a u toho nonstop se práv nedovoláš. Je to stejná pakáž jako kyslíkový operátor. Po překročení FUP ti srazí rychlost a na serfování to moc není. Rychlost rovna nebo nižší GPRS a to je na hov**
Záleží na tom, jaký tablet chceš. Ty od Applu jsou na microSIM. Nejjednodušší bude si pořídit duplicitní SIM a tu strčit do tabletu a datový tarif si přímo navolit k tarifu na telefon. Tyhle nabídky nebrat. Zvol raději klasický operátorský tarif. Ufon je tragédie a u toho nonstop se práv nedovoláš. Je to stejná pakáž jako kyslíkový operátor. Po překročení FUP ti srazí rychlost a na serfování to moc není. Rychlost rovna nebo nižší GPRS a to je na hov**
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
a nevyšel by mi klasický tarif mnohem dráž?..zvlášt, když bych chtěl co nejvíce oddálit FUP?
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Říj 2011 19:06) ---
a nevyšel by mi klasický tarif mnohem dráž?..zvlášt, když bych chtěl co nejvíce oddálit FUP?
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Říj 2011 19:06) ---
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jako, u nás moc na výběr nemáš, bohužel. Taky mám tablet a ty směšné FUPy jsou za 14 dní pryč... 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
já vím..čr...
ale když se ten FUP překročí..tak dá se tedy alespon požívat na psaní, icq, skype..atd?..krom toho jsem slyšel nelibé věci o těch firmách co jsem vypsal, ale ty cena a lákadlo nadstandardního FUPu kolem 10GB vypadají uspokojivě..teda, jen na běžné serfování
ale když se ten FUP překročí..tak dá se tedy alespon požívat na psaní, icq, skype..atd?..krom toho jsem slyšel nelibé věci o těch firmách co jsem vypsal, ale ty cena a lákadlo nadstandardního FUPu kolem 10GB vypadají uspokojivě..teda, jen na běžné serfování
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No, nevím, jestli opravdu za 10 GB chtějí 3900, tak to je hodně nevýhodné... Za rok 8 GB je směšných. To se dá v pohodě proserfovat za 2 týdny. Po překročení FUPu se dá psát na ICQ, ale Skype si myslím, že ne. Ten už potřebuje větší datové toky
s tím icq je to alespon pozitivní a co třeba seznam, jak dlouho asi trvá jeho načtení po překročení FUP?
jinak upřesním ty ceny vs FUP
- http://nonstop-pc.cz/mobilni-internet/ na každý měsíc, máš FUP 10GB a předplatit si to můžeš na 6 měsíců za těch 3500Kč..čili ti to na každý měsíc vyjde asi 580Kč/10GB FUP - což se dá, ne?
- http://www.ufon.cz/cz/sluzby/internet/ ten 8GB FUP tu je taky pro každý měsíc a celkově si můžeš takto předplatit 12 měsíců za 3900Kč s tím, že každý měsíc máš FUP 8 GB, což taky zní dobře - jen problém je to asi s dostupností v různých městech
jinak upřesním ty ceny vs FUP
- http://nonstop-pc.cz/mobilni-internet/ na každý měsíc, máš FUP 10GB a předplatit si to můžeš na 6 měsíců za těch 3500Kč..čili ti to na každý měsíc vyjde asi 580Kč/10GB FUP - což se dá, ne?
- http://www.ufon.cz/cz/sluzby/internet/ ten 8GB FUP tu je taky pro každý měsíc a celkově si můžeš takto předplatit 12 měsíců za 3900Kč s tím, že každý měsíc máš FUP 8 GB, což taky zní dobře - jen problém je to asi s dostupností v různých městech
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jako, stránky to načítá, ale sakra si počkáš. Stránky nonstop pc se nenačítají a od Ufona ruce pryč, takže asi tak. 10 GB od kyslíka stojí 750 měsíčně, VF 10 GB nemá a TM taky ne
nonstop-pc.cz/mobilni-internet/mobilni-internet-o2/ - stačí zkopírovat
"VF 10 GB nemá a TM taky ne" - těm zkratkám nerozumím
a s ufonem je jaký problém?
"VF 10 GB nemá a TM taky ne" - těm zkratkám nerozumím
a s ufonem je jaký problém?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
VF = Vodafone TM = T-Mobile
Přečti si na Lupa.cz hodnocení uživatelů služeb Ufona a rychle vycouváš
Přečti si na Lupa.cz hodnocení uživatelů služeb Ufona a rychle vycouváš

a co říkáš na ten nonstop?..každopádně štvou mě ty prasárný v podobě FUPů...stačila by mě na net i nějaká menší rychlost..na solidní načítání stránek a videa bych hold oželel..za nějakých 350 měsíčně by to bylo OK...ale ty zlodějský kur.... se k tomu v čr snad nikdy neodhodlají
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2863
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 říj 2024 11:29
-
-
Čtečky knih - zkušenosti
od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 3973
-
od michal84
15 srp 2024 19:02
-
-
- 0
- 1979
-
od Acey
13 úno 2025 12:28
-
-
Asus AM5 (X870E/X870/B850) desky - infa, zkušenosti
od FlanK3r » 03 zář 2024 16:08 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 3313
-
od FlanK3r
10 říj 2024 17:29
-
-
-
Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1764
-
od Grander
16 srp 2024 14:23
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”