300kB/s max

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: 300kB/s max

Příspěvekod Uziv00 » 28 úno 2015 17:50

No já nevím, na jednotky upozorňuji taky a zrovna tak spousta jiných a ještě jsem upozorněn nebyl. Asi fakt budu muset napsat ten článek :lol:
Ono nejde jen o rychlost - jsou zde třeba dotazy typu - "koupil jsem 1TB disk a má jen 931GB. Mám jej reklamovat?" atd.
Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 28 úno 2015 17:58, celkem upraveno 1 x.

Reklama
IDVert3X

Příspěvek není k dispozici

Příspěvekod IDVert3X » 28 úno 2015 17:57

[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:56, celkem upraveno 3 x.

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 28 úno 2015 17:58

Dík za upozornění :lol:
Opraveno.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 28 úno 2015 18:12

Copak o to, článek bude užitečný, ale někteří lidé se stejně nedají poučit / říct ... stačí se podívat, jak przní češtinu a na jakákoliv pravidla (často o nich ani netuší - a takový lidé mají poslední léta třeba i několik vysokých škol) zvysoka kašlou, není se pak co divit, že lítají velká / malá písmenka jako nic. Nebo lidi co přijdou domu a hází ponožky po bytě kdekoli je napadne, budou se vzrušovat o velikosti písmenek? Osobně si myslím, že ne. A co ta velká část populace, co je alkoholově závislá? Nemluvě o dost velkém procentu drogových závisláků (mladý, umělci, ...). Poslední léta se často setkávám i s lidmi, kterým něco řeknete a oni si to předělají úplně na něco jiného, co jste ani neříkali. Jde to i často pozorovat zde na fóru. Tedy někteří lidé mají problém pochopit text / mluvený projev ... nebo si to předělají na to, co jim vyhovuje.

Osobně jsem spíš puntičkář, navíc jako programátorovi se mi jakákoli malá nepřesnost okamžitě vymstí ...

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 28 úno 2015 18:13

Poslední léta se často setkávám i s lidmi, kterým něco řeknete a oni si to předělají úplně na něco jiného, co jste ani neříkali.

Člověče, kdes potkal moji ženu? :lol:

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 28 úno 2015 18:19

Tak ženy / dívky jsou zcela specifický problém (pro chlapy / kluky). Ale jak se říká, muži jsou z Marsu a ženy z Venuše :lol:

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”