nikoliv google translator ale PC translator 2007,ale opera snad neumela ani eurotran? Processexplorer mi neukazuje nic nenormalniho a HJ taktez ne.
Postaka nepouzivam.(dodatek)
Problem s operou
-
- Pohlaví:
Re: Problem s operou
To George snad naposledy.
Tak jsem poslal screeny datovýmu technikovi a bude se těšit na odpověď.
Ale k Tobě mám ještě jednu prosbu. Všiml jsem si, že na Tvých stránkách máš Překladač Google. Kde ho stáhnout a jak ho do Blogu dostat? Díky za radu!

Tak jsem poslal screeny datovýmu technikovi a bude se těšit na odpověď.
Ale k Tobě mám ještě jednu prosbu. Všiml jsem si, že na Tvých stránkách máš Překladač Google. Kde ho stáhnout a jak ho do Blogu dostat? Díky za radu!
Všechno ,zkušenosti, instalace a jak si Translator Google dát do prohlížeče a na webové stránky je tady: http://niniopera.blogspot.com/2008/05/t ... ohlei.html
Mám tam label(štítek) Poradna pro bloggery Google a znovu to napíšu do nového sdělení(zkušenosti).Používám Translator od doby vydání s úspěchem. Vystačí mi k pochopení anglického textu docela slušně.
Mám tam label(štítek) Poradna pro bloggery Google a znovu to napíšu do nového sdělení(zkušenosti).Používám Translator od doby vydání s úspěchem. Vystačí mi k pochopení anglického textu docela slušně.

Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
- Pohlaví:
To George Georgi, tak snad už naposledy. Ten překladač a jak ho implementovat do Blogu jsem nenašel. Takže pls, měj se mnou trochu trpělivosti a poraď. Za to jsem ale stáhnul 5.9 portable, sice mám na flash 9.27 ale tak už to musím spárovat. Jsem trochu vykoukanej, od rána třídím záložky na 9.27 a potřebný kopíruji na 9.5 a už moc nevidím. Navíc ty Tvý dva blogy, které jsem původně hodnotil jako "dost dobrý" jsou ještě lepší. Hledám, hledám a najednou zjistím, že čtu co jsem ani nehledal. Ty dva odkazy jsem dal na svůj blog. Více až budeš připojen pře SZ.
Vracím se ještě k výsledkům měření. Ten profi test udělá podrobné měření i grafy připojení a dobře je tam vidět všechno, latence, výpadky atd. To zřejmě se nepodařilo pro nekvalitní připojení vypracovat? Je to z 6ti měření a posílá se odkaz, screnshoty nejsou úplné. Najdi si tam odkaz. Když se měření dokončí je to průkazné. Nechceš službu od eri? Nabízí opravdu kvalitu, jestli jsi to četl, ty nabídky, je to dražší, ale vypadá to dobře. 
http://niniopera.blogspot.com/2008/05/t ... ohlei.html
http://translate.google.cz/translate_tools?hl=cs

http://niniopera.blogspot.com/2008/05/t ... ohlei.html
http://translate.google.cz/translate_tools?hl=cs
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
- Pohlaví:
Nejde to. Provede se ten 1. test, pak to hlásí že 2. bude za 20s a odpočítává a pak to zůstane viset. Je to katastrofický připojení.
-
- Pohlaví:
To George, tak zde je odpověď od technika a je to vyřízené, resp. já jsem vyřízenej.
Dobrý den,
Vámi placená linka je v agregaci 1:6, to znamená, že při plném vytížení, může rychlost Vašeho připojení klesnout až na 43/21 kbps.
Momentálně je však problém ve vysokých odezvách. Je to způsobeno místním zarušením wifi signálu v 5GHz pásmu. Tento problém bude vyřešen do konce měsíce, po přebudování hlavní linky, která je momentálně právě v tomto pásmu. Zároveň dojde od příštího měsíce k navýšení rychlostí u tarifů: Domácnost, Domácnost I a Domácnost II na dvojnásobek.
Dobrý den,
Vámi placená linka je v agregaci 1:6, to znamená, že při plném vytížení, může rychlost Vašeho připojení klesnout až na 43/21 kbps.
Momentálně je však problém ve vysokých odezvách. Je to způsobeno místním zarušením wifi signálu v 5GHz pásmu. Tento problém bude vyřešen do konce měsíce, po přebudování hlavní linky, která je momentálně právě v tomto pásmu. Zároveň dojde od příštího měsíce k navýšení rychlostí u tarifů: Domácnost, Domácnost I a Domácnost II na dvojnásobek.
-
- Pohlaví:
george píše:Všechno ,zkušenosti, instalace a jak si Translator Google dát do prohlížeče a na webové stránky je tady: http://niniopera.blogspot.com/2008/05/t ... ohlei.html
Tak jsem hledal, ale nenašel jsem překladač vhodný do Opery, stejně jako jsem nenašel návod jak umístit překladač do blogu. Hledal jsem špatně?
Translator Google jde dobře v Opera 9.27 i Opera 9.5 Final. Používám jej už od doby vydání a instaloval jsem ho bez problému, opravdu jednoduché a používám ho při práci k předběžnému překladu. Jinak také funguje každému při vyhledávání Google. Už jsem mu i poslal svůj překlad, když se mi nelíbil výsledek překladu. Tak se časem ta aplikace vypracuje a hlavně nemusí se dávat 7 000 za Translator o desítkách MB, který se uhnízdí v počítači všude a je problém ho odtud dostat, když chce autor pořád peníze. Potřebujeme převážně jen překlad z anglického textu do ČJ. 

-
- Pohlaví:
Budiž. Mně to při instalaci nabídne pouze IE a FF. Operu ne. Tudíž se bez něho i nadále obejdu. 

V tom případě nabídnu alespoň dobrý test na angličtinu. Najdeš ho tady
U prohlížeče Opera 9.5 problém ale není, na forech vesměs převažují positivní ohlasy, pracuji s ním 7.den ke spokojenosti, sice testuji M2 pošťáka Opery po chvilkách(je poněkud náročnější na více schránkách) ale IMAP je bezproblémový.
U prohlížeče Opera 9.5 problém ale není, na forech vesměs převažují positivní ohlasy, pracuji s ním 7.den ke spokojenosti, sice testuji M2 pošťáka Opery po chvilkách(je poněkud náročnější na více schránkách) ale IMAP je bezproblémový.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3383
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36