Problem s operou
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problem s operou
jaro3: Stáhni si a rozbal adresář "plugins", nakopíruj (přepiš stávající, mám aktuální verze) do "Program Files/Opera/Program" a neměl bys mít problém s Javou, Flash, Shockvawe, WinMedia Files, PDF atd. 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen taková perlička...:

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
To Elusive:Tak jsem to udělal a stáhl dle Tvého zadání.Soubor npds tam má datum 1999..Nicméně soubory .pdf otevřít stejně nejdou. Naopak, pokud kliknu (levým) na nějaký odkaz na netu, otevře se mi nabídka- jako bych kliknul pravým.Tak jsem dal Operu znovu opravit.S Flash playerem, Shockwave atd. žádné problémy nemám.Mám naistalovaný ABYY Fine Reader, nemůže to být tím? Dodáván ještě jednou, že v IE7 A FF vše O.K.Provedl jsem i opravu Adobe Readeru a aktualizaci na v.8.1. Stejný výsledek.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Jak to tak sleduji, dost uživatelů si chválí build Opera 9.51 a to hlavně ti, co měli pády Opery 9.50 nebo jinou nestabilitu.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Kdo má nějaké ty potíže s prohlížečem Opera 9.5 final, ocení možnost pracovat na upravené nové Opera 9.50 Portable, informace ,jaká je nová konfigurace a odkaz ke stažení je zde
Odkazy na webové stránky v podpisu už nemám, ale budu za to bojovat aby tam zase byly, protože jsou to dobré stránky pro všechny a můžete se tam lecos naučit od zkušeného bloggera i poznat cizí země z fotografií. Domovská stránka je v profilu.
Moderuji také forum Opery Mini, kdo tedy Mini používáte, můžete své problémy řešit i tam OperaMini
george
Odkazy na webové stránky v podpisu už nemám, ale budu za to bojovat aby tam zase byly, protože jsou to dobré stránky pro všechny a můžete se tam lecos naučit od zkušeného bloggera i poznat cizí země z fotografií. Domovská stránka je v profilu.
Moderuji také forum Opery Mini, kdo tedy Mini používáte, můžete své problémy řešit i tam OperaMini
george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
- Pohlaví:
Teď jsem Operu 9.5 odinstaloval a už ji nechci ani vidět. Zase mi nechtěla ukládat odkazy do záložek. Jak jsem ji původně chválil, pak beru zpět. 

To je mi líto, zase přišla Opera o jednoho dobrého člověka, považuji to za osobní selhání při propagaci prohlížeče, ale myslím, že se vrátíš, Opera browser je špička v prohlížečích, bohužel poněkud v poslední době náročnější na uživatele, ta si je protřídí a otestuje.(je to vtip) neber to osobně
S Operou jsem maximálně spokojen, mohu srovnávat s FF se kterým také pracuji a oba jsou dobré prohlížeče.
A co nová PortableOpera9.50 nevyzkoušíš? Je stabilní a otestovaná uživateli Opery.
Použitý USB Flash disk doporučuji před instalací defragmentovat!

S Operou jsem maximálně spokojen, mohu srovnávat s FF se kterým také pracuji a oba jsou dobré prohlížeče.
A co nová PortableOpera9.50 nevyzkoušíš? Je stabilní a otestovaná uživateli Opery.
Použitý USB Flash disk doporučuji před instalací defragmentovat!
-
- Pohlaví:
Portable mám tuším taky 9.27.
Momentálně mne víc tíži ten Blog, resp. jak tam dostat překadač.
Momentálně mne víc tíži ten Blog, resp. jak tam dostat překadač.

- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Blue Spirit: nejdou ti zazáložkovávát stránky? Nebo jak to myslíš? Zkoušel jsi podržet "shift"?
Jiná Opera, trochu jiné ovládání, ale lze to v Pokročilých nastavení upravit, aby klávesové zkratky ajiné pracovaly jako 9.2x
Shift ti to při přetahování nabídne samo...
Shift ti to při přetahování nabídne samo...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3383
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36