mám problém s dcerou se dohaduji ,že chodí na určité stránky ,a já vím že ta mrcha vždy vymaže historii a já tak nevím kde všude byla.počítač je můj takže jestli to nějak lze-aby nebylo možné vymazat hystorii a potřeboval bych heslo atd.tak není problém.
díky
historie -lze zakázat odstranění stránek z historie?
historie -lze zakázat odstranění stránek z historie?
Naposledy upravil(a) peter.h dne 09 pro 2006 21:07, celkem upraveno 1 x.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A co používáš za prohlížeč?
PS: Historie se píše s "I"...
PS: Historie se píše s "I"...

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bylo by lepší používat Operu nebo Firefox ale mám obavy že ani u jednoho z nich natož u IE nejde zakázat mazání. U FF si nejsem zcela jist neboť k němu existuje spousta pluginů http://www.czilla.cz/doplnky/rozsireni/p/firefox/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
El Diablo píše:Bylo by lepší používat Operu nebo Firefox ale mám obavy že ani u jednoho z nich natož u IE nejde zakázat mazání. U FF si nejsem zcela jist neboť k němu existuje spousta pluginů http://www.czilla.cz/doplnky/rozsireni/p/firefox/
omrknu a díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2479
-