soubor má příponu jež se neshoduje s formátem souboru!
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
soubor má příponu jež se neshoduje s formátem souboru!
Stáhnul jsem si nějaký věci v MP3.Už se mě to stalo podruhý,ale poprvý jsem to smázl,že jsem to špatně stáhl.No ale teď podruhý už se mi to nezdá.O co jde.Mám stáhnutý soubory mp3 /jde asi o padesát písniček a při rychlosti mého stahování se mi to nechce stahovat znovu/jenže nejdou přehrát!Ani jedna!Když to pustím ve WMP tak to hlásí nejprve ,že to nemůže přehrát,ale může se o to pokusit a když dám ano,tak to potom hlásí to co je nahoře v nadpisu.V jiných přehrávačích to zůstane stát.Jinak když se na to mrknu ve složce vše vypadá jako normální MP3.Prosím o pomoc,přece to zase nebudu mazat.Dík.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Moje odpověď asi nebude zrovna konstruktivní, jen jsem ti chtěl říct, že se mi to už taky stalo a vůbec nic jsem s tím nedokázal udělat. Zkoušel jsem soubory přejmenovat, různé přehrávače, kodeky a nic. Takže jsem to smazal a stáhl z jiného zdroje. Netuším, čím to mohlo být, pravděpodobně chyba v souborech MP3 nebo nějaké nestardatní enkódování. 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemám zkušenosti se stahováním hudby, ale vím, že na netu jsou i podvodníci, kteří dávají ke stažení nesmysly. To je jedna možnost. Druhá zkusit změnit příponu a třetí podívat se hexaeditorem do hlavičky souboru, jestli najdeš co to je.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak se zkusím podívat tím hexaeditorem
V životě jsem ani neslyšel to slovo ,ale už jsem si jeden stáhl a ponořím se do studia.Snad to odhalím
Neodhalím.To je na mě moc a studovat to kvůli tomuhleMohl by jsi,pokud existuje nějaká jednoduchá rada Mám program HEXPAD,jenom to jak zjistím co to je.Pokud je to složitější tak nic...

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Návod jsem četl někde na fóru, ale při mé Róze Skleněné si teď nemohu vzpomenout. Pokud mne něco napadne hodím to sem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já nevím spustím ten HEXAEDITOR a potom najdu soubor/jeden z těch MP3/Najedu na něho a dám otevřít.No avyrne se na mě pytel znaků a čísel o čemž nemám absolutně páru.Kde v té změti se dá najít co je to za soubor,tedy jestli je to opravdu mp3 nebo co.To opravdu není nějaký jednoduchý program pro blby aby mi řekl jaká tam má být správná koncovka,tedy typ souboru?Když to třeba někdo přepíš,tak jak to poznám?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Poznáš to těžko. Nějaký program na to bude taky dost těžko, leda by sis ho sám napsal, ale to půjde asi těžko. Takže máš v podstatě tři možnosti. Buď se smíříš s tím, že ty mp3 nebudeš mít. Nebo se pustíš do těžkého boje s hledáním jiného místa ke stažení a těžce pomalého stahování. Nebo se nakonec smíříš s tím, že krást se nemá a s těžkým srdcem si je koupíš 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
O to ani nejde,zase tak na tom nelpím/navíc to není pro mě ,ale pro přítelkyni
/.Jen přitom začalo zajímat jak by se dala ta koncovka zjistit.Podle toho co tu vidím,tak když mám nějaký sobor a smažu koncovku ,tak je to prakticky ztracený/tedy pro normální uživatele?To by byl vlastně i způsob jak soubory,,zamaskovat"
Když budu jen já vědět co tam má být za koncovka tak to nikdo druhý neotevře.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zjistit se dá zda to jsou mp3 tak, že si otevřeš v tom editoru mp3, která ti skutečně hraje. Pak hledáš hned na začátku v otevřené mp3 3znaky a poznamenáš si na papír pozici. Pak to zavřeš a otevřeš ještě jeden funkční soubor mp3 a podíváš se, zda na té pozici, jako u prvního souboru, jsou stejné 3znaky. Prostě musíš najít alespoň u dvou funkčních souborů shodné znaky (bývá to tak do 10pozice). Tyto znaky vlastně sdělí přehrávači co je to za soubor, aby věděl co s ním dělat. Pokud tyto nenajdeš u těch souborů, které ti nejdou přehrát a na stejné pozici, nejsou to mp3. Snad jsem to popsal alespoň trochu srozumitelně. Nemohu si vzpomenout, ale někde v poradně nebo fóru to je pěkně popsáno.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak mne napadlo, jak ten soubor je označen? Není to náhodou image? Např. jsou: *.mdf Copystar FantomCD, Alcohol 120%, *.mds Copystar FantomCD, Alcohol 120%.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Označen je normálně-mp3.Samozřejmě tam může být chyba celková,nebo u všech,ale je to podruhý a u všech souborů a to se mě nezdá.Právě,že to hlásilo ne chybu ,ale neznámý formát.Teď už jde jen spíš o to,jak to poznat i u jiných souborů.Zkusím jak jsi to psal.
Tak jsem to udělal a první várka čísel se u všech fungujících MP3shoduje.U těch co nejdou je to úplně jiné.Tak je to buď poškozené nebo něco jiného.Tak je to dobré k srovnání,ale nepozná to samo jaký je to formát.Jedině mít nějakou tabulku kde bude ta série vždy k určitému formátu.
No nakonec když budu mít někdy čas.....No a ty hnusný soubory už smáznu.Dej jim pánbu...
Tak jsem to udělal a první várka čísel se u všech fungujících MP3shoduje.U těch co nejdou je to úplně jiné.Tak je to buď poškozené nebo něco jiného.Tak je to dobré k srovnání,ale nepozná to samo jaký je to formát.Jedině mít nějakou tabulku kde bude ta série vždy k určitému formátu.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3137
-
od petr22