Dobrý den, mám problém s připojením internetu v mém PC. Doma máme 3 počítače (2 stolní a jeden notebook) nemáme router, tak kabel občas přehazujeme. Na mém PC jsem instaloval před 3 dny windows, do té doby jel internet perfektně. Po instalaci jsem nainstaloval všechny potřebné ovladače k mateřské desce a internet sice jede, ale je rychlostně omezen... Zkoušel jsem už všechno možné, ale už nevím co s tím :( Můžete mi tady někdo poradit? Děkuji
//podívej se prosím do Pravidel, jak nemá vypadat název tématu. Zjistíš, že varianta Problém s ... je jedna z těch špatných
//přejmenováno
//mmmartin
Po instalaci windows jde internet pomalu.*
-
- Pohlaví:
Re: Po instalaci windows jde internet pomalu.*
Vítej na PC-HELP!
Kde jsi to měřil a jak? A hodilo by se sem dát výsledky toho měření a případně srovnání s jiným PC. A neuškodilo by ani srovnání síťových karet. Přesněji v jakém běží režimu (Full Duplex, Half Duplex) a na jaké rychlosti.
Kde jsi to měřil a jak? A hodilo by se sem dát výsledky toho měření a případně srovnání s jiným PC. A neuškodilo by ani srovnání síťových karet. Přesněji v jakém běží režimu (Full Duplex, Half Duplex) a na jaké rychlosti.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 8815
-
od kellne
Zobrazit poslední příspěvek
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 4319
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
- 2
- 7734
-
od HelFix