Ahoj, dnes jsme si nechali zrychlit internet od o2 na 40 mb/s.
Rychlost stahování by měla být přibližně 4.6 mb/s, ale pořád mi to stahuje max. 3 mb/s. Testy rychlosti jsem dělal už asi 15x jak na dsl.cz, tak na speedtest.net, oba ale ukazují rychlost těch 4.6 mb/s.
Asi bude chyba někde u mě, co myslíte?
Pomalé stahování Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomalé stahování
A stahoval jsi z různých míst, nebo ze stejného místa?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Pomalé stahování Vyřešeno
Z různých míst, všude premium účet.
Už jsem ale přišel na to, kde je problém. Program Auslogics internet optimizer, mi místo optimalizace internet zpomalil. Zkusil jsem obnovit dřívější nastavení a po restartu už download jde jak má.
Možná to bylo kvůli tomu, že jsem tu optimalizaci dělal dříve pro internet na 20 mb/s a zůstalo tam to nastavení pro minulou rychlost a tím pádem to nedovolilo stahovat rychleji.
Už jsem ale přišel na to, kde je problém. Program Auslogics internet optimizer, mi místo optimalizace internet zpomalil. Zkusil jsem obnovit dřívější nastavení a po restartu už download jde jak má.
Možná to bylo kvůli tomu, že jsem tu optimalizaci dělal dříve pro internet na 20 mb/s a zůstalo tam to nastavení pro minulou rychlost a tím pádem to nedovolilo stahovat rychleji.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2942
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 4089
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”