V těchto pluginech (ve Fast Dial na 100%, v druhém už nepamatuji) jde samozřejmě v nastavení zvolit i řádek s vyhledáváním (Google a podobně), ale mě se to zdá zbytečné, stačí když se myším kurzorem přiblížím k vrcholu prohlížeče (Firefox), vyjede mi panel, kde mám menu, adresný řádek i vyhledávací řádek (který se automaticky roztahuje na délku dle aktuální potřeby), kde si mohu vyhledávat v aktuálním vyhledávači, nebo se přepnout do jiného vyhledávače, které mám abecedně seřazené do složek, protože jich mám desítky ... Nebo si také mohu myší obtáhnout hledané slovo/a z WWW stránky a uchopením se mi zobrazí po ploše vyhledávače boxy se zvolenými vyhledávači. Pak už jen přetáhnu hledaný výraz nad zvolený vyhledávač a upustím ho do něj, tento plug-in se jmenuje:
Drag & Dropzones >>> viewtopic.php?f=3&t=38558&start=280 - je pro Firefox, ale pro Chrome často existují alternativní plug-iny.
Nováčkům fóra PC-HELP mohu doporučit kliknout kdekoli na můj podpis (v kterémkoli mém příspěvku) a prozkoumat některá má vlákna, zvláště s plug-iny pro Firefox, na začátku najdete většinou abecední seznam, který je i klikací (hypertextový).
Drag & Dropzones