Ahoj mám dotaz . Na Opeře se mi špatně zobrazují mapy na novém Atlasu. Když dám přiblížení asi tři stupínky a dál k nejpodrobnější, tak zmizí mapa je tam jen uzounký proužek po levé straně. Ve Firefoxu to šlape v poho.
Tak kde je problém ? Špatné nastavení nebo to Opera nezvládá ?
Opera- špatně se zobrazují Mapy cz
Viděl bych chybu na straně Atlasu. Doporučuju stránku nahlásit na fóru Opera česky v sekci Nefunkčné stránky
Update: vědí o tom jak tam, tak i na Atlasu.
http://www.operacesky.net/forum/viewtopic.php?t=3187
Update: vědí o tom jak tam, tak i na Atlasu.
http://www.operacesky.net/forum/viewtopic.php?t=3187
Ano, můžu to potvrdit, v Opeře to tak skutečně zobrazuje. Navíc když dám na stránkách Atlasu vyhledat adresu např. Praha, Masarykovo nábř., tak mi napíše, že nic nenašlo. Když si dám zobrazit pouze Prahu a najedu na oblast, kde to nábřeží je (nikoliv tedy v Opeře, ale v IE), tak tam zobrazené je. Když dám v tomto okamžiku vyhledat pouze text Masaryk, tak mi na pravé straně obrazovky zobrazí seznam všech jmen v celé republice, ne pouze v Praze. Nerad používám tento portál. To raději iDnes, nebo Mapy, nebo TMapy, anebo Via Michelin.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Luboš píše: Praha, Masarykovo nábř., tak mi napíše, že nic nenašlo.
Když zadáš - tak, jak ostatně praví návod - masarykovo nábřeží praha, ukáže ti to skutečně Masarykovo nábřeží v Praze.
Doktor 1: V Opeře 9.02 mapy chodí bez problému v celém rozsahu zoomu.
Edit: píšu o mapách na Seznamu, takže asi trochu mimo mísu.

Tak se podívej na tento obrázek. Napsal jsem to přesně podle tvého návodu a co napsalo vidíš sám: Nebyly nalezeny žádné výsledky vyhovující vašemu zadání. A je jedno, zda to píšu s diakritikou anebo bez. Navíc je tam krásně vidět, že se obrázek skutečně zobrazí pouze v levé části obrazovky. Mám verzi Opery 9.10 International. A co je zajímavé - zobrazuje mi to stejně chybně v práci i doma.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Hm tak je to chyba Atlasu. Doufejme že to nějak vyřeší a celkově doladí, protože vypadá celkem slušně.
Pro Luboše: když zadáš ve Firefoxu masarykovo nábřeží , praha ale s tou čárkou tak se normálně zobrazí.
Jinak celkem dobře se nechá hledat na http://www.maplandia.cz/ je tam celý svět no prostě salelitní mapy.
Pro Luboše: když zadáš ve Firefoxu masarykovo nábřeží , praha ale s tou čárkou tak se normálně zobrazí.

Jinak celkem dobře se nechá hledat na http://www.maplandia.cz/ je tam celý svět no prostě salelitní mapy.

Zkusil jsem to s tou čárkou a skutečně to konečně zabralo. Aspoň něco. Ale ten levý pruh pořád zůstává, přesněji řečeno v levém pruhu se zobrazí část mapy a zbytek obrazovky je prázdný. Mám skutečně dojem, že na atlasu asi nevědí, že existuje i Opera. A k tomu linku - děkuji za další nápad. Už v mé první odpovědi mám několik dalších linků, které používám. Smůla je však v tom, že po kliknutí na tvůj odkaz se zobrazí akorát chybové hlášení, že tato stránka není k dispozici.
Nyní jsem se tam už dostal také (myslím tím maplandii).
Díky, Radixi, za tvé linky, ale problém Doktora 1 to neřeší.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3072
-
od TechShowGamer
Zobrazit poslední příspěvek
27 črc 2024 06:31
-
-
Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 7
- 5828
-
od drobino
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 12:47
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7611