opera a NOD

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

luxury
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

opera a NOD

Příspěvekod luxury » 31 led 2007 23:39

ahoj, potom, co sem nainstalila NOD, mi začla padat opera (9.10). při načtení jakékoliv stránky s ehned zavře. noda sem odinstalila a opera šla, teď mám nod o5 a opera o5 nefunguje a vždy spadne. na 2. uživatelskym účtu v pc opera funguje v pořádku. tak nevíte prosím, čím to, že na mým účtu nejde a zda nemám někde něco přenastavit nebo podobně? předem děkuju za všechny rady.. jo a mám smazaný soukromý data i povolený cookies. jinak už nvm co s tim.. jnak firefox i IE fungujou v pořádku
:P

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2007 12:14

Za kluky se omlouvám ale nevím zřejmě je nás málo co bychom měli problémy nebo používali stejnou konfiguraci SW. Jediné co ti mohu poradit je jiný prohlížeč.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 01 úno 2007 15:06

Tuhle kombinaci NOD+Opera jsem mel na dvou PC asi rok, nikdy zadny problem. Problemy mela Opera jen obcas s KPF4, ale s NODem urcite ne. Zkusil bych Firefox, nebo misto NODa Aviru.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”