UPC - měření stažených dat - počítán dvojnásobek
UPC - měření stažených dat - počítán dvojnásobek
Mám internet u upc a všechna stažená data jsou při měření stažených dat na stránkách upc jakoby zdvojnásobena, takže nemám limit 10 GB, ale jen 5. Setkal se někdo s podobným problémem?
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
objem
existuje jich spoustu, jestli myslis program na comp. Třeba freeware Bitmeter2 . Já používám NetLimiter, ale u nej je plná verze placená. A jestli mysliš u poskytovatele kde je statistika, tak je to ve sprave účtu. Nevim co mas za poskytovatele, jestli chello, tak je to https://registrace.upc.cz/
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
B-eckham píše:on existuje i nějáký program který to měří??
NetMon&Stat od http://www.matsoft.cz/prod.php. Naprostá spokojenost.
Měření tímhle programem +/- souhlasí s počítadlem na UPC - alespoň u mně jó.
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
upc
jake zdvojnasobeni mas namysli. Ten dotaz toho, kdo zakladal tuten topic? To nevim
me to ukazuje tolik, kolik mam na NetLimiteru. Jinak od 1.unora muzes ted stahnout 2krat vice dat nez driv

Jestli vás mohu všechny poprosit, vyjadřujte se pouze k tématu, jinak je tu pak zbytečně moc spamu.
Včera to byl dvojnásobek, dnes je to zase jiný poměr číslo. Vypadá to, jako kdyby byl k nám někdo napíchnutý, jelikož mám i neuvěřitelně velký upload.
Ano, na té stránce.
Používám NetStat live.
> mmmartin:
Zkusím, snad to půjde na více počítačů. - Vyzkoušeno. Měří stejně odlišně jako předchozí měřič.
> cybernovi:
lež, teďka jsem tam koukal a nic se nezměnilo
Teďka jsem zjistil, že mi UPC počítá permanentně za každou sekundu 2,7 KB (upload i download). Velmi divné.
Včera to byl dvojnásobek, dnes je to zase jiný poměr číslo. Vypadá to, jako kdyby byl k nám někdo napíchnutý, jelikož mám i neuvěřitelně velký upload.
Ano, na té stránce.
Používám NetStat live.
> mmmartin:
Zkusím, snad to půjde na více počítačů. - Vyzkoušeno. Měří stejně odlišně jako předchozí měřič.
> cybernovi:
Teďka jsem zjistil, že mi UPC počítá permanentně za každou sekundu 2,7 KB (upload i download). Velmi divné.
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
B-eckham píše:No mám na mysli to co jsi psal o zvýšení FUP... kdes to četl??
tak nejdrive jsem to četl na http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=133058 a ted uz to má i UPC na stránkach v popisku služeb.
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Schmutzka píše:Jestli vás mohu všechny poprosit, vyjadřujte se pouze k tématu, jinak je tu pak zbytečně moc spamu.
> cybernovi:
tak zaprví, četl jsem to asi na 3myslim si serioznich strankach a ted to ma upc na strankach, tak me tu neobvinuj ze lži;) a jestli ti to fakt nesedi, tak volej na kliensky centrum.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1765
-
od dansons
Zobrazit poslední příspěvek
26 čer 2024 11:17