Nuceně jsem si musel nainstalovat Chrome a ukládám si hesla. Nicméně stále se musím přihlašovat, protože nemůžu najít na co kliknou.
Prosím poraďte.
Chrome - kde jsou hesla ? Vyřešeno
Re: Chrome - kde jsou hesla ?
Snad Ti to pomůže: Otevřít nastavení (tři vodorovné čárky vpravo nahoře) - Nastavení - až dole na stránce Rozšířená nastavení a tam najdeš tohle:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Bohužel, tam jsem byl. Já když kliknu na stránku, tak se mi nenabízí možnost přihlášení přes uložené heslo /jako u Opery/ a musím ho vypsat. Nebo se nabízí, ale já to nevidím.
Je to tam. Druhý řádek odspodu, psaný modře.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Byl jsem trochu zbrklý, promiň.
Poprvé musíš to heslo zadat, mělo by se Ti objevit tohle:
Potvrdíš uložit heslo, mělo by se Ti objevit ve Správci hesel - viz můj první obrázek, poslední řádek dole. Pokud se objeví v tabulce, mně se už automaticky nabízí při potřebě přihlášení na konkrétní stránku - např. e-mail seznam, pc-help apod.
Třeba takhle se mi rovnou otvírá Seznam:
Poprvé musíš to heslo zadat, mělo by se Ti objevit tohle:
Potvrdíš uložit heslo, mělo by se Ti objevit ve Správci hesel - viz můj první obrázek, poslední řádek dole. Pokud se objeví v tabulce, mně se už automaticky nabízí při potřebě přihlášení na konkrétní stránku - např. e-mail seznam, pc-help apod.
Třeba takhle se mi rovnou otvírá Seznam:
-
- Pohlaví:
Díky, nějak jsem to zprovoznil, ale zase nevím jak tam dostat Novinky z PC-Help, jako v Opeře. 
Dnes jsem nějakej tupej. Od ráno jenom kontroluju PC a už z toho blbnu.

Dnes jsem nějakej tupej. Od ráno jenom kontroluju PC a už z toho blbnu.
Jaké novinky? Asi je to novinka i pro mě. Trošku mi to přibliž, zkusím to vyzkoumat.
Co máš za Operu? Tohle tam vůbec nemám 

-
- Pohlaví:
Ale máš. Já nevím, běží mi Eset a já Operu nespustím. Snad nějakou verzi 9.
Nemám. Až Ti to půjde, dej vědět, já zatím kouknu po něčem podobném v Chromu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 11136
-
od vica
Zobrazit poslední příspěvek
01 říj 2024 20:44
-
- 2
- 3996
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 5184
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
- 2
- 7669
-
od HelFix