Dobrý den,
již delší dobu mám problém s připojením k internetu. Je to záhada a nikdo neví proč se tak děje a proto jsem se rozhodl nabídnout 500 Kč tomu, kdo vyřeší můj problém. Ping přes příkazový řádek je v pohodě(cca 25 ms), ale v programu HLSW(program pro správu serverů) mi hodně často skáče ping do červených hodnot(spíše timeout čili výpadek). Na obrázku je 3x příkazový řádek s pingem na seznam, facebook a IP adresu kontrolovaného serveru, který mám i v HLSW. V řádku je ping v pohodě, ale na záznamu grafu pingu(v modrém obdélníku) v HLSW skáče do červených hodnot a to hodně často. Server jsem samozřejmě zkoušel i jiný a je to všude stejné(dělá to u všech her někdy i u samotného prohlížení internetu-tam to ovšm není tak markantní a poznatelné). Při stěžování u poskytovatele internetu mi bylo řečeno že neví co s tím. Windows jsem přeinstaloval, na notebooku mi to dělá také(přes wifi). Připojení mam přes router(zkoušel jsem i bez něj a nic to nezměnilo). Ještě taková zajímavost-jednou jsem stahoval něco přes uloz.to a mel jsem u toho zaplé HLSW a všiml jsem si, že skakání do červených hodnot v dobu stahování přestalo, jen se zvýšil ping kvůli downloadu(také příkládám screen) Opravdu bych byl moc rád za vyřešení. Odměnu při vyřešení pošlu přes poštu. Za férové jednání budu rád :) Stačí napsat a podám bližší info o čemkoliv. Facebook: Tomáš Vičánek
Odkaz na screen: http://imageshack.com/i/mrxxyxp
Odkaz na screen s dobou stahování: http://imageshack.com/i/f7bie3p
Díky všem za jakoukoliv radu
Skákání pingu-odměna při vyřešení
-
- Pohlaví:
Re: Skákání pingu-odměna při vyřešení
Vítej na PC-HELP!
1. obrázky se vkládají sem jako příloha
2. asi tě nepotěším, ale tohle by měl vyřešit tvůj poskytovatel
1. obrázky se vkládají sem jako příloha
2. asi tě nepotěším, ale tohle by měl vyřešit tvůj poskytovatel
Jak jsem psal poskytovatel nevi co s tim, proto se s zadosti obracim na Vas- poradna je od toho aby radila podle me, nebo snad ne?
Můžeš vyzkoušet příkaz Tracert tady je návod:
http://technet.microsoft.com/cs-cz/libr ... 19(v=ws.10).aspx
http://technet.microsoft.com/cs-cz/libr ... 19(v=ws.10).aspx
Hodil jsem to do prikazoveho radku, ale pro me to jsou jen cisla s ip adresama
Jako vim asi coto dela, ale nevyvodim z toho zadne reseni nebo diagnostiku...

Poskytovatel nevi co s tim? To by ale mel, protoze mu za to platis.
Neni to nejaka garazova firmicka kterou tvori Franta admin a Venca reditel? Predpokladam, ze ti taky budou tvrdit ze u nich to funguje a nikdo dalsi si nestezoval.
Neni to nejaka garazova firmicka kterou tvori Franta admin a Venca reditel? Predpokladam, ze ti taky budou tvrdit ze u nich to funguje a nikdo dalsi si nestezoval.
Žádný směrovač ti nepošle zprávu o překročení času?
V priloze je screen z trackert :)
Garazova firmicka to neni- maj celkem velkou zakladnu a patri k "nejlepsim" v nasem meste..ano rikal jsem mu to, ze si za pripojeni platim a odpoved byla, ze oni garantuji rychlost ne odezvu + kdyz jsem jim rekl, ze zmenim providera odpoved znela: zkusit to muzete, ale u nas chyba neni(podle meho teda je)
Garazova firmicka to neni- maj celkem velkou zakladnu a patri k "nejlepsim" v nasem meste..ano rikal jsem mu to, ze si za pripojeni platim a odpoved byla, ze oni garantuji rychlost ne odezvu + kdyz jsem jim rekl, ze zmenim providera odpoved znela: zkusit to muzete, ale u nas chyba neni(podle meho teda je)
Naposledy upravil(a) vicitek dne 15 říj 2013 20:04, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
]Znovu - obrázky se vkládají sem jako příloha
Pokud chceš radu, dodržuj pravidla fóra.
Pokud chceš radu, dodržuj pravidla fóra.
Jestli je to Wifi od poskytovatele,tak s tím nic neuděláš.Jestli kabel je tam moc učastníků.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle toho trasování to ale u poskytovatele asi není - viz to první. Zkus ping jen na poskytovatele připojení asi stejně dlouhý, jak jsi dělal v předchozím. Pokud tam nebude výpadek, tak to není provider.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”