Outlook Express ERROR (vyřešeno)
Outlook Express ERROR (vyřešeno)
Dobrý den.. potřeboval bych pomoci s Outlookem. nejdou odesílat zprávy (chyba č. 0x800CCC79) nepomůže server požaduje ověření ani zaškrtnuté SSL zabezpečení. připojen jsem přes Anydata (cdma-evdo)předem díky za pomoc.. myslím že jde o server přes který sem připojen ale za boha nemůžu zjistit který to je...příjem pošty funguje
Naposledy upravil(a) čaučau dne 09 úno 2007 10:32, celkem upraveno 1 x.
- Parmen.tym.cz
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Parmen.tym.cz píše:čus
maš zapsany smtp?
jj jasně mam adresu jiri.nadvornik@cmail.cz a pop3.cmail.cz(normálně funguje) a smtp.cmail.cz(nefunguje)
-
- Pohlaví:
Blue Spirit píše:Pokud je to správně zadáný, pak bych se obrátil na provozovatele - chyba je tam.
ne chyba je u mě vím to jistě protože sem to už jednou řešil ale přeinstaloval sem windows a zapoměl sem se na to kouknout takže teď nevim.. myslim ale že je chyba v adrese smtp serveru protože jako zákazník eurotelu(teď už o2) sem připojenej přes jinej server a proto mě ten druhej server odmítne...myslim že je chyba v tom ale nemůžu najít méno toho serveru přes kterej sem připojenej

- aproch
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud jsi připojený přes O2, jak píšeš, tak jméno SMTP serveru je smtp.iol.cz, ale to ti samo o sobě nepomůže, protože potřebuješ ještě přístupové jméno a heslo pro autorizaci na tomto serveru, a to jsi dostal přidělené od O2. Jestli jsi ho ztratil nebo zapoměl, tak zavolej na 800123456, problémy s internetem, a operátor(ka) ti na základě nějakých údajů (referenční číslo a dál už nevím co) tyto údaje sdělí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2409
-
od MK_Vs
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 15:24
-
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7640
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”