Jak přenést záložky do jiného PC
Jak přenést záložky do jiného PC
Zdravím, chtěl bych poprosit o radu. Před pár dny mi kleknul systémovej HDD, PC už nenabootoval, ale jinak je disk po připojení třeba k noťasu přes USB čitelnej (alespoň místa, která jsem zatím prošel), nicméně testy vykazují problémy. Mám tedy nyní PC s nově nainstalovaným systémem na novám HDD a nově nainstalovanou mozillu firefox. Mohu nějak z toho původního disku získat záložky z mozilly? Zkoušel jsem spustit firefox.EXE z toho poškozeného HDD, ale mozilla si stejně načte záložky z instalace mozilly, kterou již v tom noťasu mám, nikoliv z té instalace na poškozerném HDD. Díky.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
Re: Jak přenést záložky do jiného PC
Musíš najít ve starém HDD složku, kam FF záložky ukládá a tu překopírovat do nového HDD. Bohužel teď honem rychle nevím, která to je, pokusím se to tak za hoďku až dvě najít - teď mám trochu jiné starosti.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Díky. Také mě to napadlo, ale jak koukám, tak u žádného souboru ve složce Mozilla Firefox v Program Files se uložením nové záložky neaktualizuje datum jeho poslední úpravy, takže nevím, kde by takový soubor měl být uložen.
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
C:\Documents and Settings\tvůj účet\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles
a v něm složka >>> xxxxx.default
(pro XP)
a v něm složka >>> xxxxx.default
(pro XP)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Pohlaví:
Tady - C:\Documents and Settings\Administrator\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\i4ftlo3y.default nebo podobně.
Jen bych doplnil - v té složce "xxxxxx.default" pak složka "bookmarkbackups".
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Děkuji. Bohužel vidím, že právě v tomto místě na poškozeném HDD bude možná někde problém, protože při snaze o otevření Documents and Settings se neděje naprosto nic. Nicméně alespoň pro příště už snad budu vědět, kde to hledat. Díky.
-
- Pohlaví:
Pokud máš oba disky v PC zkus u té funkční Mozilly import/export, nevím jak to tam je přesně.
Pro příště si raději dělej rovnou zálohu skrze mozbackup
a tuto si pak někam ulož i mimo disk .
(můžeš si tak udělat zálohu nejen záložek, ale i doplňků atd....)

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Blue Spirit píše:Pokud máš oba disky v PC zkus u té funkční Mozilly import/export, nevím jak to tam je přesně.
Ano, to sice lze, ale ať spustím jednu či druhou mozillu, obě berou záložky z té verze, ktará je instalována v tom PC. Tedy i obsah exportu je pak z této mozilly. Holt se nedá nic dělat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Pro 06, 2013 7:09 pm) ---
jaojao píše:Pro příště si raději dělej rovnou zálohu skrze mozbackup
Děkuji za nabídku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4201
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04