Dobrý den,
mám takový problém s internem, ale nedá se to nazvat výpadek jako výpadek. Výpadek myslím to, že internet v NEPRAVIDELNÝCH intervalech (1x až 2x) za den prostě přestane komunikovat se servery. Poznám to takhle, že mě to vyhazuje z her například u World Of Warcraft, zůstanu stát na Connecting, Battlefield 3 píše: You were disconnected from EA Online (1). Hry mám samozřejmě originálky. Ale internet jako takový v prohlížeči jede stále stejně, včetně stahování, které se nijak nezpomalí. Dělá to i když jedu přes kabel či WiFi. Pokud to spadne, stane se to i bráchovi, takže ovladače a atd. je v pohodě. Router je dán do default nastavení a vše znovu nastavené, ale zase to dělá.
Dokázali byste mi poradit. Předem velmi děkuji.
"Výpadky" internetu Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: "Výpadky" internetu
Zkus vypojit router a Pc připoit napřímo. Pokud se závada objeví, bude chyba v routeru. Pokud ne, je to dotaz na tvého providera.
No tak to vypadá na router. Včera když jsem tenhle postup zkusil, tak jsem asi vychytal zrovna ten moment, když se vzpamatoval i router a fungovaly oba způsoby.
Doporučil bys nějaký router pro 4 ntb v domácnosti a občas 2 mobily vše přes wifi?
Doporučil bys nějaký router pro 4 ntb v domácnosti a občas 2 mobily vše přes wifi?
Tp-Link WR741ND
-
- Pohlaví:
přímo ti nedoporučím nic. Pokud je můj odhad správný, chtělo by to router s co největší propustností: http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/r ... harts/view
Ok, díky. Uvidíme jestli někdo poradí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4304
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 10:39
-
- 4
- 2917
-
od RIKI22
27 led 2025 16:39
-
- 1
- 12811
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
- 8
- 3282
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4748
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”