Dobrý den,chtěl bych tu rozvést můj problém,který mě zatěžuje.Mám internet od UPC -kabelovku,router a wifi.Vše fungovalo cca 4 roky naprosto v pořádku,ale od tohoto úterý mi ve hře(counter strike) a podobných hrách neustále skáče ping.Předtím to bylo 10-20 ,nyní to jest střídavě : 30/50/90/150/60 a takto pořád do kola.Zkoušel jsem restartovat router,odinstalovat hru,ale nic nepomáhá.
Dále bych se chtěl zeptat,jak dát heslo na wifi.Já jsem restartoval router a změnilo mi to jméno wifi na TP-LINK blabla a odstranilo se heslo.
Děkuji za každou pomoc a odpověď.
Změřím rychlost a rychlost stahování 22mb/s.
Vysoký ping všude
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vysoký ping všude
Vítej na PC-help...
co si pamatuji tak všichni co měli internet UPC a k tomu kabelovku tak měli vysoký ping.. záleží prý kde bydlíš atd...
neměnilo se u vás něco ohledně televize, která by žrala víc data?
návod na změnu hesla atd máš tu: http://cz.tp-link.com/article/?id=73
co si pamatuji tak všichni co měli internet UPC a k tomu kabelovku tak měli vysoký ping.. záleží prý kde bydlíš atd...
neměnilo se u vás něco ohledně televize, která by žrala víc data?
návod na změnu hesla atd máš tu: http://cz.tp-link.com/article/?id=73
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Právě,že to nechápu,páč vše zůstává jak bylo dříve.Prostě ze dne na den,se mi toto stalo :/
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
třeba nějaká změna u providera.. zkus počkat týden třeba to opraví.. když ne můžeš zkusit zavolat na tu jejich linku (nevím jestli to pomůže) ale určitě nejsi jediný který má s tímto typem připojení problém... stačí si na googlu napsat UPC internet lagy a vyjedou ti desítky vláken..
každopádně můžeš zkusit pc projet nějakým antivirem nebo Spyware terminátorem..., nebo můžeš zkusit napsat do sekce HijackThis
každopádně můžeš zkusit pc projet nějakým antivirem nebo Spyware terminátorem..., nebo můžeš zkusit napsat do sekce HijackThis
Naposledy upravil(a) beather dne 11 led 2014 15:45, celkem upraveno 2 x.
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Ten pocitac co na nem hrajes je pripojen kabelem nebo pres wifi?
Restartovat modem jsi predpokladam zkousel.
Restartovat modem jsi predpokladam zkousel.
Je připojem kabelem,ale zkoušel jsem i přes wifi,žádná změna.Ano zkoušel.
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
zkus proskenovat pc jak jsem psal

Je to na to nějaký speciální scan ?
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
nope, jak jsem psal nějaký antivir.. avast nebo i to online od esetu... no a spyware terminator nebo advanced system care 7
ASC 7.1 kontroluje i Připojení i internetu a další věci tak to zkus stáhnout třeba pomůže
ASC 7.1 kontroluje i Připojení i internetu a další věci tak to zkus stáhnout třeba pomůže

Tak jsem udělal ten test Spyware Terminator,našlo mi to 22 infekcí ,nějaké cookie a nějaká složka na ploše,tak jsem dal odstranit.
Pak jsem ještě udělal ten ASC 7.1 a tam mi vyjelo : Chyba registru : 96 , Problémy soukromí : 2140 , Zbytečnosti : 32MB , Neplaný zástupci : 1 ,tak jsem dal opravit.
Pak jsem ještě udělal ten ASC 7.1 a tam mi vyjelo : Chyba registru : 96 , Problémy soukromí : 2140 , Zbytečnosti : 32MB , Neplaný zástupci : 1 ,tak jsem dal opravit.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádat o radu. Podle všeho je třeba důkladné vyčištění. Návod najdeš v články a návody. Odborníci na viry a jinou verbež poradí!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle logu z HJT tam máš mnoho volovin a zbytečností
Naposledy upravil(a) Damned dne 11 led 2014 17:31, celkem upraveno 1 x.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4217
-
od pcmaker