Zdravím hraju hru league of legedns . už 2 roky teď z ničeho nic ., my skočil ping na cca 250 moc to laguje zkoušel sem res modemu .,, hry všeho ., nic nepomáhá ., nemáte někdo radu ?
//Změnil sem ti nadpis z nic neříkajícího "ping". Rewqa
Z ničeho nic mám velký ping*
Re: ping
zkus přeinstalovat net framework nejlepší je 4.0. Ted dokonce vyžaduje pando media booster v žádném případě neinstalovat pokud ti ho tam dá tak odinstalovat. jak to vypadá s ovladačmi na základku? Klidně bych se nebál pročistit pc od prachu kamarádovi to pomohlo.
Re: Z ničeho nic mám velký ping*
pc mám nedávno nový .,, bednu taky ., to prach problém nebude .,, zkusím ten frame
nedošlo v pc nedávno k nějakým změnám?
S tím nic neuděláš, to je na straně providera a případně další cesty, kam se připojuješ.
No zkus toho kdo ti zapojoval net technika občas mi net zahapruje a hned o tom na ustředně ví občas mi to i padne . X no na tu možnost jsem zapoměl.
Zkus změřit rychlost připojení jestli máš nějak omezený net třeba došlo ke zpomalení. http://www.speedtest.net/
Zkus změřit rychlost připojení jestli máš nějak omezený net třeba došlo ke zpomalení. http://www.speedtest.net/
nn je to stejný 5 mb download ., a 600kb upload ., normál co mám ., lepší net do tý naší prdele nejde . ale vždy s tím hraju v pohodě
A najednou z ničehonic větší ping ve hře stále nebo občas?
jen teď snad rok sem byl v pohodě
dnes ., cca 3 hot z5 to začlo

Tak počkej den a potom se ozvy/i (Gramatika lvl 3000...)
Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

jo už mě to tu říkalo moc lidí .,, ty čárky tečky jsou prostě debilní zvyk ., sr ., 

Nééé ...
Myslel jsem svoju gramatiku ... 

Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Optika od O2 z ničeho nic pomalá 5Ghz Wi-Fi a také Lan Příloha(y)
od jkmaxfli » 14 črc 2024 11:06 » v Sítě - hardware - 40
- 12040
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 12:51
-
-
- 18
- 5752
-
od pcmaker