Zdravím, snažím se vyřešit problém s youtube v Mozille Firefox. Když chci přehrát jakékoliv video na youtube, tak mi to napíše celkem známou větičku: "An error occured, please try again later. Learn more.". Zkusil jsem snad všechno, prolezl jsem několik for a diskuzí....
- Vymazal jsem cookies i s kompletní historií a nastavením pro dané servery
- Instaloval jsem kodeky
- Zkoušel jsem přeinstalovat flashplayer a ovladače grafiky
- Systém je Windows XP 32-bit - čerstvě nainstalovaný
- Spustil jsem mozillu v nouzovém režimu bez doplnků - pořád to házelo tu samou chybu
- Zkusil jsem vypnout HW akceleraci
Když jsem nastavil přehrávání přes HTML5, tak to funguje, ale nejde u žádného videa změnit kvalita ( i když je v HD) a je tam furt 360p. V Google Chrome to jde, ale trochu se to seká i na 360p (HW je Intel Celeron D a nějaká integrovaná grafika - mám tu ještě jeden PC s téměř stejným HW a YT funguje bezproblému v mozille s flashplayerem).
Napadá ještě někoho,čím by to mohlo být?
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Led 2014 00:56) ---
Tak se mi to povedlo vyřešit. Neměl jsem správně nainstalované ovladače zvuku. Instaloval jsem Realtek High Definition Audio, které jsou na stránkách výrobce základní desky u této konkrétní desky. Instalace proběhla bez chyby. Nevšiml jsem si ale, že je tam ještě Realtek AC97. Tak jsem ho stáhnul, nainstaloval, restartoval PC a už to funguje. Tak se omlouvám za zbytečný příspěvek. :)
Youtube - An error occured, please try again later Vyřešeno
Youtube - An error occured, please try again later Vyřešeno
Intel Core i5-6400 2.7 GHz
2 x 8 GB DDR4 - 2133 MHz
NVIDIA GeForce GTX650 - 1 GB, 128-bit, 1215/5100MHz (jádro/paměti), propustonost 81.6 GB/s
(ZD) Asus Prime B250M-A
Seasonic M12II Evo - 520W - plně modulární
Kingston SSDnow v300 120GB ; Seagate Barracuda 4TB SATA ; ; Seagate 160 GB SATA
2 x 8 GB DDR4 - 2133 MHz
NVIDIA GeForce GTX650 - 1 GB, 128-bit, 1215/5100MHz (jádro/paměti), propustonost 81.6 GB/s
(ZD) Asus Prime B250M-A
Seasonic M12II Evo - 520W - plně modulární
Kingston SSDnow v300 120GB ; Seagate Barracuda 4TB SATA ; ; Seagate 160 GB SATA
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2753
-