Zdravím,
mám takový "menší" problém :) Normálně si takový závady řeším sám páč na netu je snad všechno ale stímhle si už vážně nevím rady a navíc je to vo nervy...
Začnu raděj od začátku abych vám co nejvíc nastínil můj problém a abysme se co nejrychlej dobrali k řešení.
Z ničeho nic jsem zjistil že když stáhnu např film tak se sice stáhne celý ale tak třeba po 10ti sekundách se film zasekne a konec. Podobný problém je například při přehrávání na youtube kde se mi video během přehrávání sekne(ikdyž je vidět ta lajna označující co už je načtené dopředu) a pak se buď po pár sekundách zas samo odsekne a pokračuje nebo dokonce někdy i celé video zezelená a to už musím refresh webu.
Nejsem žádnej pc mág tak jsem jen vyloučil možné příčiny. Prve jsem zkusil (ještě jsem nevěděl že i youtube blbne) zda to není přehrávačem. Všechny 3 různé přehravače dělali to stejné. Poté 3 různé prohlížeče... to samé. Pak jsem zkusil druhý pc připojený ke stejné síti a tam žádný takový problém nebyl.
Mám podezření že se to stalo poté co jsem si do pc nainstaloval TuneUp Utilites 2014 (nemyslím si že samotný program zato může) a nechal sem si pročistit PC a registry (žádnou optimizaci rychlosti atd jsem neprováděl).
A ještě poslední věc které jsem si všiml že mi po několika restartech TuneUp zahlásil že mám problém s ovladačem Teredo Tunneling Pseudo-Interface které mělo jakousi chybu "10" což sem opravil podle návodu na netu v domění že to mi způsobuje ten problém jelikož je to jeden z ovladačů síťové karty nebo tak nějak.... Chybu sem sice opravil ale ničemu to nepomohlo.
Tak jestli jste to dočetli až sem (zacož jsem vám vděčnej) tak bych prosil o nějaké rady čím by to mohlo být nebo jestli mám použít nějakej program na zjištění závad tak sem sním.
Mám Windows 7 ultimate 64-bit
Díky za snahu
Internet padá každých pár sekund
Re: Internet padá každých pár sekund
Tak už jsem to vyřešil. Konkrétní příčinu neznám ale pro ty kterým se stalo něco podobnýho doporučuji stáhnout si prográmek "Tweaking.com - Windows Repair (All in One)" a projet si tím PC. Udělal jsem to + jsem odinstaloval TuneUp Utillities (což asi vliv nemělo) a najednou je vše vpořádku :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Internet padá každých pár sekund
Spíš bych tipoval TuneUp.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3054
-
od Signalista97
Zobrazit poslední příspěvek
04 říj 2024 17:44
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2780
-
od Faster1
23 úno 2025 19:49
-
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4662
-
od meda2016
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 2978
-
od Alferi