Ahoj všichni. Nainstaloval jsem si Team Speak 3 ale sním se mi nainstaloval do prohlížeče ( mozzily) Nějáký fast start je to něco ve stylu Bing. Změnil jse domovskou stránku a čistý list mám jen na úvodní stránce po zapnutí mozily. Když dám další záložku tak tam pořád je ten otravný Fast Start. Neví někdo jak to vypnout? Díky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Lis 2014 16:58) ---
Jo a ještě když něco napíšu do lišty tak mi to vždycky hledalo na google. com a teď my to hledá v tomhle http://search.webssearches.com.
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Lis 2014 17:30) ---
Skusil jsem reinstall firefoxu a nepomohlo. Začínám být maximálně vytočený. Nakopat do zadku ty co tohle vymýšlí fakt.
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Lis 2014 17:46) ---
Tak se mi to podačilo vypnout ale vždycky když dám novou stránku vyskakuje na mě toto chrome://quick_start/content/index.html . Je to v místě kde se píší internetové adresy neví někdo jak nastavím abych na každé nové záložce měl bílou stránku nebo vyhledáváč google?
firefox- otravný (fast start)
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: firefox- otravný (fast start)
když si odinstalovával firefox, tak si zapomněl smazat uživatelský nastavení (ptá se na to na začátku odinstalace), po opětovný instalaci je pak firefox čistej jako na novym počítači
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1540
-
od zik9
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 12:38