Přesměrování domény, WIX

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

belier
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Přesměrování domény, WIX

Příspěvekod belier » 27 pro 2014 14:25

Zdravím,

jsem v následující situaci: mám registrovanou doménu u WIXu (systém pro tvorbu webů), kde jsem si udělal i vlastní web. Potřeboval bych nyní však z testovacích důvodů přesměrovat na pár měsíců všechen traffic na jinou podstránku již existujícího webu.

Př. můj dosavadní web je na mujweb.cz a já bych teď potřeboval všechen traffic přesměrovat na jinyweb.cz/podstranka . Samozřejmě to řeším s WIX supportem, ale připadám si už jako blb nebo si zkrátka nerozumíme, pořád po mě chtějí IP adresu domény, kde se bude přesměrovávat. Tu jsem sice získal, ale je to zřejmě IP pouze jinyweb.cz. Nebo snad každý stránka webu má jinou IP adresu? To mi připadá nějaké divné.

U wedosu bylo přesměrování otázkou 5s, kde když jsem měl zakoupenou doménu a DNS nastaveny na servery wedosu, jen jsem nastavil, na jakou webovku chci přesměrovat.

Tady je to však nějaké celé zamotané, žádnou funkci na přesměrování tam nemají, můžu přenastavit pouze DNS záznamy - A (Host) a Name Servers, ale nic, kde by se dalo nastavit přesměrování na jinou webovku.

Vyzná se v tom někdo prosím? :shifty:

Reklama

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”