Zdravím,
mám problém, se kterým jsem se ještě nesetkal. Když na mobilu Sony Xperia SP s Androidem 4.3 otevřu facebook v prohlížeči Chrome, vše je v pořádku a a zobrazí se mi poslední příspěvky přátel. Pak si ale zobrazím například chat a potom když si chci opět zobrazit poslední příspěvky přátel, zobrazí se hláška, že nejsem připojený k internetu, přestože jsem. Když stránku aktualizuji, příspěvky přátel se zobrazí. Pokud však zobrazím zase třeba chat či něco jiného, problém se opakuje.
Zajímavé na tom je, že se tak děje pouze na mé domácí Wi-Fi a na jiných se to neděje. Dříve to nedělalo ani u mě doma. Chrome jsem z telefonu kompletně odinstaloval a nainstaloval znovu, ale nepomohlo.
Napadlo mě udělat reset routeru, ale zase router jsem nikdy nenastavoval a navíc na něm závisí i jiná, než jen moje zařízení. Zajímalo by mě, zda tedy není něco, co bych mohl napřed v routeru zkontrolovat, nebo zda by problém nemohl být nějaký jiný, než mě napadlo?
Facebook nefunguje korektně na mobilu jen na mé Wi-Fi
-
- Pohlaví:
Re: Facebook nefunguje korektně na mobilu jen na mé Wi-Fi
Můžeš udělat reset routeru způsobem vypnout a zapnout.
Udělal jsem, ale nepomohlo.
no jestli to dělá jen na mobilu, tak to routrem nebude. Oficiálná fb aplikace to dělá taky?
MSI B650 GAMING PLUS WIFI / ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G / Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Beast Black EXPO / SSD disk Kingston FURY Renegade NVMe 2TB / Be quiet! PURE POWER 11 700W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4610
-
od Hoff
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 09:25
-
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6246
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 21:16
-
-
- 11
- 10303
-
od AirCrew