Čaute , moc prosím o pomoc , když s někým volám na skype nebo TSku tak mi každou chvilku padá net na 2Mb/s , ale normálně když s nikým nevolám mam 20+ , takže s nikým nemůžu volat když hraju.. A když volám s kámošem který bydlí naproti v baráku tak mi net padá každou chvily , internet mam od Upc.
A někdy i když s nikým nevolám mi to též sníží se. např. YouTube načítá půl minuty , přitom dřív byl hned.
Vypadává internet když s někým volám Vyřešeno
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypadává internet když s někým volám
Ahoj, ve skypu zkus změnit port, přes který se připojuje.
A s těma výpadky, jak jsi psal, že je máš i když nevoláš, tak pokud nejsou příliš časté tak bych to neřešil, pokud jsou časté tak zajdi za poskytovatelem(UPC).
A s těma výpadky, jak jsi psal, že je máš i když nevoláš, tak pokud nejsou příliš časté tak bych to neřešil, pokud jsou časté tak zajdi za poskytovatelem(UPC).
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Re: Vypadává internet když s někým volám
Ahoj , jak přesně změnit ten port ?
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypadává internet když s někým volám Vyřešeno
Nástroje->Nastavení->Rozšířené->Spojení a zde odškrtni Pro další příchozí spojení použít porty 80 a 443 a Použít port dej 51878, popřípadě pokud tam budeš mít nějaký předvyplněný, tak ho zkus, poté až zkus 51878.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4658
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3040
-
od Signalista97