Firefox - nejde na youtube chtěný flash player, pouze HTML5

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

rhsCZ
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Firefox - nejde na youtube chtěný flash player, pouze HTML5

Příspěvekod rhsCZ » 13 kvě 2015 15:57

Zdravím, už nějakou dobu se snažím vyřešit jeden problém a týká se prohlížeče Mozilla Firefox a problém je takový, že chci, aby mi na youtube šel flash player a né HTML5 player. Jo sice html5 je pěkný a jede pěkne, že nepožaduje plugin, ale prostě mám radši flash player a hlavně kvůli HTML5 playeru mi funguje skript pro greasemonkey s názvem "YouTube - Auto-Buffer & Auto-HD", který mi pauzne video (nemám rád automatické přehrávání) a přepne do nejvyšší kvality, jenže toto funguje, pouze když jede video přes flash player.
Jo sice když dám u videa nastavení (HTML5), tam tam lze vypnout automatické přehrávání a nastavení kvality, jenže toto nastavení si pamatuje jen chvíli a pak zase a u některých video přehravač s HTML5 buguje tak, že zvuk jede dvakrát(1 jede na pozadí, a 2 jede souměrně s videem).
Takže proto chci flash player místo HTML5 playeru.
Jenže ve firefoxu se flash player nenačítá všude na všech stránkách(nebo lépe řečeno nedetekuje se na všech stránkách, jen pouze na stránkách, kde je opravdu potřeba např. pro přehrání videa) narozdíl třeba od opery nebo google chrome, kde to funguje normálně i stránka https://www.youtube.com/html5, kde lze nastavit a upozorňuju na jiný prohlížeč přejít nehodlám, kdyby to někoho napadlo.
Sice tento problém lze řešit rozšířením "Youtube video flash player", ale rád bych to vyřešil bez něj a nefunguje mi ten script pro greasemonkey.
Ještě jsem zkoušel starší verze flash playeru, nastavit v about:config nastavit plugin.state.flash na 1 a na youtube "povolit a zapamatovat", mít zakázané doplňky, ale nic nejde.
Díky za nápady a tipy jak vyřešit tento problém.

„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
    od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení
    6
    5048
    od ski1961 Zobrazit poslední příspěvek
    26 srp 2024 15:48
  • League of Legends - vysoké ms pouze u her od riotu Příloha(y)
    od 4Lift » 04 úno 2025 21:41 » v Hry
    6
    4652
    od 4Lift Zobrazit poslední příspěvek
    10 úno 2025 21:09
  • Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
    od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem
    10
    4326
    od Sipsisipi Zobrazit poslední příspěvek
    25 srp 2024 10:37
  • Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
    od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw)
    3
    3943
    od Martab Zobrazit poslední příspěvek
    13 črc 2024 21:01
  • youtube na PSVR2 na počítači
    od Arnold91 » 02 čer 2025 13:29 » v Vše ostatní (sw)
    4
    2681
    od Arnold91 Zobrazit poslední příspěvek
    02 čer 2025 15:26

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”