Rychlost připojení přes WiFi 52mega za sec????
Rychlost připojení přes WiFi 52mega za sec????
Ahoj. Doma mám kabel od UPC, rychlost 2mega za sekundu. Ted jsme byli na chalupe na Vysocine, mel jsem notase s sebou a zkusil, zda najde nejakou WiFi síť. Našel. Nezabezpečenou otevřenou síť, jejíž název neřeknu s pochopitelných důvodů. Normálně jsem se připojil k síti. Pak rozjel FireFox a v pohodě jsem brouzdal. Ale -- jako popis u rychlosti připojení bylo 52mega za sekundu. Koukal jsem na to snad stokrát, neptejte se, jestli jsem se nepřekouk. Chci se zeptat, proč když jsem zkusil na tý chalupě na dsl.cz změřit rychlost připojení, pořád mi ukazovalo moje jupísíácké 2mega, i přesto, že rychlost připojení přes WiFi mi ta otevřená síť hlásila 52mega. Copak na mě UPC nějak může, když jedu přes WiFi?? A pak se chci ještě zeptat, když bych přes WiFi stahoval třeba videa o velikostech 100GB měsíčně, to by nemělo UPC nijak zjistit ne? Mám na mysli dopad na FUP, i když už je zrušenej. Ale jen tak ze zvědavosti. Mám pravdu? Díky.
HP COMPAQ 6720s/ C2D T2410/ 15.4" WXGA BV/ 2GB/ 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ VIS HB
to co ti to hlasilo je jenom ze jsi pripojenej na wifi standardu G tedy s potencialni rychlosti prenosu 54 Mbit/s, ktery lze postupne snizovat v zavislosti na sile signalu, je to jenom teoreticka rychlost, stejne jako pripojeni pres kabel ma 100 Mbit/s nebo 1000 Mbit/s pokud mas gigabitovou sitovku. Kdyz ti to vypsalo 2 Mbit/s UPC tak to nejspis bude ze uzivatel ktery si vytvoril wifi sit (ke ktery ses taky pripojil) ma internet 2Mbit/s u providera UPC a ty tohle pripojeni vyuzivas prostrednictvim jeho access-pointu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4719
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
26 lis 2024 12:48
-
-
- 16
- 8520
-
od šulda