rad3k998 píše:Nooo... došel jsem k tomu, že kabel je lepší?

Všechno mám správně nastavený v ntb... zkoušel jsem i nějaký jiný nastavení v routeru jako třeba změnu kanálu a tak. Takže problém asi nebude s routerem ale s ntb, když třeba pomůže to restartovat (ale kdo by chtěl po každém zapnutí restartovat ntb

) Mám tady spoustu jiných zařízení (android, dva ostatní pc, ps4, psv) a všechno šlape...
Kdybys měl všechno nastavené správně, pak by wifi fungovala.
Očekával jsem, že sem dáš minimálně screeny ze správce zařízení, z nastavení síťovky a výpisu ipconfig /all - poslední příkaz z funkční a nefunkční wifi. Pak se s tím dá pracovat.
RIKI22 píše:Zaujímave , že mne sa to ešte nestalo.Hlavne , ak ten certifikovaný ovládač blbne a vypadáva wifi.
Tak s konečnou platností:
- to že něco funguje, nebo se stalo, či nestalo nestalo tobě, neznamená, že je to obecně platný axiom.
- tvé doporučování jakéhosi drivereasy, je nekorektní a kdyby sis dal práci s prostudováním fóra, tak bys věděl, že veškeré vyhledávače driverů se zde nedoporučují. A to mimo jiné i z důvodu, který napsal petr. Kromě toho jej nabízíš i v případech, kdy nemůže pomoct.
Víc vlastně neumíš, takže by ses měl ještě něco naučit a pak teprve zkusit radit. A to velmi opatrně.