rapidshare
Najed na http://www.anonymouse.org tam dej english tam zadej odkaz soubou tam dej at to přejde potom dej free a sosej
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pepis píše:Najed na http://www.anonymouse.org tam dej english tam zadej odkaz soubou tam dej at to přejde potom dej free a sosej
Spolehlivě nefunguje.

Buď si pořiď Premium Account nebo holt musíš čekat, jinak to nejde.
vyhladaj si cez google zoznamy free proxy serverov a v nastaveniach prehliadaca si nastav nejaky z nich. treba vela skusat lebo byva dost nefunkcnych. tento sposob zarucene funguje sam som tak stahoval
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Amdlo píše:vyhladaj si cez google zoznamy free proxy serverov a v nastaveniach prehliadaca si nastav nejaky z nich. treba vela skusat lebo byva dost nefunkcnych. tento sposob zarucene funguje sam som tak stahoval
Zaručeně k ničemu.

Fakt se to elegantně obalamutit nedá.
No jo to jsou věci .Zaplatit je asi nejrozumnější řešení.Není to nikterak drahé.Taky jsem to chtěl udělat,ale zjistil jsem že z 1110 bodů co jsem dostal jsem jich vyčerpal jen 320 a ještě mám 800 a vůbec nevím co si stáhnout.Nějak mne non-stop sosání neba.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”