odhlášení na seznamu
odhlášení na seznamu
Prosím o radu. Když se přihlásím do mailové schr. na Seznamu, nemůžu se odhlásit. Při kliknutí na odhlásit str, na chvíli zmizí a pak je tam opět. Při kliknutí na seznam. jsem přihlášen a po kliknutí na odhlásit se nic neděje. Když se chci přihlásit na jinou mailovou adresu musím IE vypnout a opět zapnout a přihlásitse. A vše se opakuje. V Outloku to je bez závad. Poradíte mi? Díky.
odhlášení...
Ne nezaškrtnul. Na počítači je jako druhý uživatel i dcera a na svém účtu ji to dělá taky. Mám dva učty a když chci jeden přepnout na druhý, musím vypnout IE. Prosím napiš mi kde bych našel ten jejich toolbar?
Počítač jsem projel Avastem, Spyware terminatorem, ty tam mam, mam i keiro firewal. Taky jsem ho projel adwarem, Nodem 32, poslal jsem log.odpověděli mi, že by měl byt čistý. Na netu jsem nic nenašel.Budu rád za každou radu dík.
Počítač jsem projel Avastem, Spyware terminatorem, ty tam mam, mam i keiro firewal. Taky jsem ho projel adwarem, Nodem 32, poslal jsem log.odpověděli mi, že by měl byt čistý. Na netu jsem nic nenašel.Budu rád za každou radu dík.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2155
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 18:25