Jaké používáte připojení k Internetu?
- Jake
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ja mam mistni bezdratak ... jede pod czfree a je to celkem pohodicka
Stezovat si nestezuju, a jelikoz pomaham tak mi nikdo nenadava za to ze stahuju na plny
jinak ke smlouvam na dobu urcitou - uzavrel sem ji s predchozim poskytovatelem netu a nedala se obejit ani tim ze sluzby byly nekvalitni, nastesti prisla ohodne levnejsi konkurence (jejimu prichodu sem pomohl) a tak tady tamta firma skoncila, od te doby neuzaviram smlouvy na dobu urcitou protoze kdyby konkurence neprisla, nebo by ten puvodni poskytovatel nemel zatim jen 2 pripojeny lidi (a dalsi samozrejme nemohli pribejvat kdyz byla levnejsi konkurence) tak bych byl nespokojen jeste dnes...
ja sem pro smlouvy na dobu neurcitou

Stezovat si nestezuju, a jelikoz pomaham tak mi nikdo nenadava za to ze stahuju na plny

jinak ke smlouvam na dobu urcitou - uzavrel sem ji s predchozim poskytovatelem netu a nedala se obejit ani tim ze sluzby byly nekvalitni, nastesti prisla ohodne levnejsi konkurence (jejimu prichodu sem pomohl) a tak tady tamta firma skoncila, od te doby neuzaviram smlouvy na dobu urcitou protoze kdyby konkurence neprisla, nebo by ten puvodni poskytovatel nemel zatim jen 2 pripojeny lidi (a dalsi samozrejme nemohli pribejvat kdyz byla levnejsi konkurence) tak bych byl nespokojen jeste dnes...
ja sem pro smlouvy na dobu neurcitou

Charlie.v píše:to Jinx: noo, pokud to není 2,4GHz WiFi, tak to bude 5GHz, maximálně nějaký spoj realizovaný optickým pojítkem, takže to patří do kategorie bezdrátové...![]()
já mám GPRS a jsem s ním nadmíru nespokojený. bohužel jsem podepsal smlouvu na dva roky...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo jiste, tusim ze je to neco pres 10Ghz takze by to v te kategorii "Bezdratove" mohlo byt

Ono to neni wi-fi, jsou to proste ty velke spoje na dalku, je to takove bile kulate, vypada to jako buben, konkretneji je to 10,5Ghz muzes to treba videt na strese budovy GTSCharlie.v píše:no, já se v tom sice nevyznám, ale podle ČTÚ jsou povolené pouze 2,4GHz (WiFi) a 5GHz (myslím že něco jak NMT nebo tak), ale 10GHz?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3246
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 12780
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4705
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3414
-
od petr22