Opera a Flashget

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Verxes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Opera a Flashget

Příspěvekod Verxes » 02 pro 2007 15:48

Nazdar,
na těchto stránkách [url]http://wiki.operacesky.net/Pluginy_(zásuvné_moduly)%2C_pomůcky[/url] jsou asi v polovině vypsané stahovací manažeři, kteří prej fungujou s Operou bez problémů. U Flashgetu je připojen i odkaz na plugin pro stahovací manažery, ale ani s tím pluginem to nefunguje.. repektivě plugin nejde ani nainstalovat, protože to hledá Flashget ve složce ..\Progr..files\Opera\plugins\flashget\.. ale pri instalaci flashgetu byla implicitni cesta \progr..files\Flashget\.. takze jsem cestu opravil na tuto, poté to už nic nepyskovalo.. ale přesto stahování se děje přes operu...
Funguje vám to někomu?

dík

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 09 pro 2007 23:42

Asi to budeš muset manuálně nastavit: Ctrl+F12/Advanced/Downloads.
Obrázek je z verze 7, ve verzi 9 by to mělo být velmi podobné.

Obrázek

edit: mělo by stačit to nastavit pouze "application/octet-stream". Nezapomeň odkliknout nahoře volbu "Hide file types opened with Opera", aby se ti položka "application/octet-stream" v seznamu zobrazila.

Sry za ne-CZ, mám Operu v ENG a nechtěl jsem se pouštět do překladu, abych tě nezmátl. :wink:

Verxes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Verxes » 10 pro 2007 00:20

jasný dík.. už jsem to zprvoznil, řešil jsem to i na foru opery.. a nakonec to je řešené stejným způsobem.. tak pro ty co budou řesit stejný problém. Popř. forum na http://www.operacesky.cz je pěkně udělané..

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”