INTERNET a BROWSER Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 313
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

INTERNET a BROWSER

Příspěvekod Peva » 29 čer 2021 23:12

Zdravím,

mám dotaz. Týká se to zástupců a internetu. Browser mám FireFox. Je výchozí. Zástupci jsou v podobě Internet Exploreru. Jak to opravit? Děkuji.
INTERNET.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48764
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: INTERNET a BROWSER

Příspěvekod petr22 » 29 čer 2021 23:20

Zmenit ikonu ? U kazdeho odkazu muze byt jina.

Obvykle se ale na tohle pouzivaji zalozky v prohlizeci, nedelaji se soubory s odkazem na stranky.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 313
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: INTERNET a BROWSER

Příspěvekod Peva » 29 čer 2021 23:26

Ano, změnit ikonu. Nejde mi to. Děkuji.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 313
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: INTERNET a BROWSER

Příspěvekod Peva » 29 čer 2021 23:29

Původně jsem tam měl ikonky FireFoxu. Děkuji.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10307
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: INTERNET a BROWSER

Příspěvekod zeus » 30 čer 2021 09:31

Mas FF vychozi i v Nabidce start?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
cervcek
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2211
Registrován: leden 12
Bydliště: Vrchlabí
Pohlaví: Muž

Re: INTERNET a BROWSER

Příspěvekod cervcek » 30 čer 2021 09:51

Při poklikání na ten odkaz se ale otevírá v IE? Pokud ano, tak: Pravoklik na toho zásrupce, na kartě vlastnosti u výchozího programu kliknout na "změnit" a místo IE zvolit Firefox.
Občas jsem trošku natvrdlý, takže se mou mějte, prosím, trošku trpělivost.
Děkuju za vaše názory a rady. :thumbup:

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 313
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: INTERNET a BROWSER

Příspěvekod Peva » 30 čer 2021 17:24

START.jpg
Je výchozí v nabídce START .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 313
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: INTERNET a BROWSER

Příspěvekod Peva » 30 čer 2021 17:26

Právě se to neotvírá IE, ale FF. Děkuji.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21936
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: INTERNET a BROWSER

Příspěvekod ITCrowd » 30 čer 2021 17:33

Peva píše:Ano, změnit ikonu. Nejde mi to. Děkuji.

Co konkrétně nejde?

Co by mohlo zafungovat:
Stáhni si totalcommander (pokud už ho nepoužíváš).
V něm přejdi do složky ...Plocha\INTERNET...
Označ jeden ze souborů zástupců internetové adresy.
V menu totalcommanderu klikni na Soubor/Přidružit.
A zde zvol ff pro zástupce URL.
Doporučuji si vše nascreenovat a uložit, kdybys chtěl změny vrátit zpět.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 313
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: INTERNET a BROWSER

Příspěvekod Peva » 30 čer 2021 19:04

IKONKA.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21936
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: INTERNET a BROWSER

Příspěvekod ITCrowd » 30 čer 2021 19:11

Však stačí tu ikonku vybrat a potvrdit.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 313
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: INTERNET a BROWSER

Příspěvekod Peva » 30 čer 2021 19:18

Nezmění se nic, furt IE - ikonka.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Internet
    od DonMilanez » 07 úno 2021 22:50 » v Sítě - hardware
    17
    1091
    od petr22
    10 úno 2021 22:30
  • internet
    od Marketa1 » 27 úno 2021 23:05 » v Internet a internetové prohlížeče
    6
    957
    od ITCrowd
    03 bře 2021 19:46
  • Internet
    od nik270 » 09 říj 2021 07:29 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    320
    od mmmartin
    09 říj 2021 11:12
  • Set-top box + internet
    od Daniel_Jackson » 11 lis 2021 01:19 » v Vše ostatní (hw)
    2
    282
    od Daniel_Jackson
    11 lis 2021 17:33
  • Nejde internet
    od derclown » 30 čer 2021 19:39 » v Komunikace na internetu
    15
    684
    od kecalek
    01 črc 2021 19:36

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] a 0 hostů