FB - změna hesla

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Hirogen
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno

FB - změna hesla

Příspěvekod Hirogen » 21 čer 2024 15:16

Dá se někde na fb změnit heslo tak, aby mi potvrzovací kódnešel na email, ale na tel. číslo prostřednictvím SMS?
Na fb mám všehovšudy 4 obrázky a 4 komentáře. Ani osobní fotku a nic ze svého soukromí. Používám ho jen jednou za půl roku (ani Mess a ani WA nepoužívám ze zásady), když něco hledám.
Najednou koukám, někdo mi změnil profilovou fotku (která tam vlastně ani nebyla) a přepnul do čínštiny. To jsem vrátil, jenomže pokud dám "změnit heslo", chce to potvrzovací kód z mailu. na to mám speciálně mail, jen na spamy, ale tam nikdy nic nedorazí (ani do druhého dne. Samozřejmě složky, jako SPAM a podobně kontroluji. Tak jsem na fb zadal tel. číslo, které jsem ověřil (opět jiné číslo, které používám pouze na tyto účely, nebo registraci u mountfieldu a podobně). Tam mi jej fb zaevidoval, ale nevím, jak fb donutit ke změně hesla, aby potvrzovací kód přišel na SMS, protože na mail nikdy nicnedorazí.
Poradíte?

Reklama
Grander
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž

Re: FB - změna hesla

Příspěvekod Grander » 21 čer 2024 17:41

A máš v nastavení FB pořád ten svůj mail? Pokud ti na mail nic nedojde, tak možná ten útočník vyměnil i mail za svůj?
A jinak, tady je krásně vidět, jak to dopadá, když někdo svou ostražitost, co se týče zabezpečení směřuje úplně jiným směrem, než je potřeba. K čemu je dobré mít na tohle dedikovaný email a telefonní číslo, když si necháš klíďo ukrást profil? To je jak zabezpečovat si bicykl, zatímco ti přímo pod nosem kradou auto.
Máš pocit, jak jsi vyzrál nad tím "zlým" FB a přitom si necháš ukrást profil scriptem od nějakých čínských (či jakých) hackerů - to je fakt výhra. :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Změna poskytovatele internetového připojení
    od Fargotroniac » 09 říj 2024 08:15 » v Sítě - hardware
    17
    6886
    od Fargotroniac
    12 říj 2024 18:59
  • Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
    od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    4
    7695
    od jkmaxfli
    31 bře 2025 19:19

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”