Dá se někde na fb změnit heslo tak, aby mi potvrzovací kódnešel na email, ale na tel. číslo prostřednictvím SMS?
Na fb mám všehovšudy 4 obrázky a 4 komentáře. Ani osobní fotku a nic ze svého soukromí. Používám ho jen jednou za půl roku (ani Mess a ani WA nepoužívám ze zásady), když něco hledám.
Najednou koukám, někdo mi změnil profilovou fotku (která tam vlastně ani nebyla) a přepnul do čínštiny. To jsem vrátil, jenomže pokud dám "změnit heslo", chce to potvrzovací kód z mailu. na to mám speciálně mail, jen na spamy, ale tam nikdy nic nedorazí (ani do druhého dne. Samozřejmě složky, jako SPAM a podobně kontroluji. Tak jsem na fb zadal tel. číslo, které jsem ověřil (opět jiné číslo, které používám pouze na tyto účely, nebo registraci u mountfieldu a podobně). Tam mi jej fb zaevidoval, ale nevím, jak fb donutit ke změně hesla, aby potvrzovací kód přišel na SMS, protože na mail nikdy nicnedorazí.
Poradíte?
FB - změna hesla
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Re: FB - změna hesla
A máš v nastavení FB pořád ten svůj mail? Pokud ti na mail nic nedojde, tak možná ten útočník vyměnil i mail za svůj?
A jinak, tady je krásně vidět, jak to dopadá, když někdo svou ostražitost, co se týče zabezpečení směřuje úplně jiným směrem, než je potřeba. K čemu je dobré mít na tohle dedikovaný email a telefonní číslo, když si necháš klíďo ukrást profil? To je jak zabezpečovat si bicykl, zatímco ti přímo pod nosem kradou auto.
Máš pocit, jak jsi vyzrál nad tím "zlým" FB a přitom si necháš ukrást profil scriptem od nějakých čínských (či jakých) hackerů - to je fakt výhra.
A jinak, tady je krásně vidět, jak to dopadá, když někdo svou ostražitost, co se týče zabezpečení směřuje úplně jiným směrem, než je potřeba. K čemu je dobré mít na tohle dedikovaný email a telefonní číslo, když si necháš klíďo ukrást profil? To je jak zabezpečovat si bicykl, zatímco ti přímo pod nosem kradou auto.
Máš pocit, jak jsi vyzrál nad tím "zlým" FB a přitom si necháš ukrást profil scriptem od nějakých čínských (či jakých) hackerů - to je fakt výhra.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 6886
-
od Fargotroniac
12 říj 2024 18:59
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 7695
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”