/Tak jak?Nic nejede Skype ano
- liborek
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
Nic nejede Skype ano
Dnes jsem měl zajímavou chybu mohl by mě někdo poučit
Když jsem chtěl stáhnout poštu nešlo mi to jako bych nebyl připojený.To samé i Firefox nebo Explorer.Prostě jako bych byl odpojený.Ovšem volal jsem Skypem a ten normálně šel.Asi po půl hodině to začalo jít.Co to bylao za chybu?Nebylo to asi u mě neboť nejel ani druhý počítač.iKDYŽ JSEM ZKUSIL TŘEBA NĚJAKÝ DRUHÝ PROGRAM NAPŘ.nero A DAL JSEM ZKONTROLOVAT AKTUALIZACE NA ZKOUŠKU TAKY sERVER NENALEZEN ATD.oVŠEM ZNOVU PODOTÝKÁM sKYPE NORMÁLNĚ JEL...tAK JSEM MUSEL BÝT PŘIPOJENÝ./Sakra CapsLock
/Tak jak?
/Tak jak?Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- Owner
- Master Level 8.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: Nic nejede Skype ano
No , nevím ,jak ty ,já skype nepoužívám (žere to zbytečně všecko ,protokol icq atd. je lepší , na ně mám jeden program např . trilian nebo jak se to píše) . JInak ten skype se mohl :-p třeba jenom aktualizovat ,zabránil připojení ostatních aplikací nebo jsi jen měl v např. keriu zatrhnuté všecko zamítnout a skype nechat a tak do nekonečna , prostě podej trochu info o win, programech , sestavu , ale steně myslím , že tu nejsme kouzelníci.
P.S. : ale poznám podle neteru acer aspire 5315
P.S. : ale poznám podle neteru acer aspire 5315

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- liborek
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
Tak jak jsem psal normálně už to jede.Sestava v infu.Skype se neaktualizoval.Firewall s tím určitě nic neměl.To je všechno mimo mísu.Znovu :dělalo to na dvou nezávislých počítačech.Mám WiFi přes místní síť ,tak to bylo u nich,tedy poskytovatele.Já se chtěl jen poučit co se u nich dělo,že ikdyž mi nešlo to co píšu,tak nezávisle jel Skype,tudíž uvažuji,že pracuje někde jinde než ostatní aplikace a jede i při výpadcích určitýho rázu
nevím jestli budu správně pochopen..Prostě ,pokud nějaká taková chyba nastane,tak ještě zkusit Skype jako poslední možnost spojení 
Možná jsem taky mimo....Ale zajímalo by mě to.V technických záležitostech připojení se naorientuju,tak pokud je to moc "ujetý"tak sorry.
Možná jsem taky mimo....Ale zajímalo by mě to.V technických záležitostech připojení se naorientuju,tak pokud je to moc "ujetý"tak sorry.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Taky se mi už jednou stalo, že "nešel" internet ani žádný messenger a Skype fungoval ... řekl bych, že byl problém v nějakých propouštěcích filtrech ... ale je to jenom volání do prázdna nevím , neznám, nenapovím ... pravda je ta, že to po nějaké té minutce opět šlo všechno jak má 
Who let the dogs out?!
Muj skromny nazor je : - vypadek dns serveru (mozna jednoho, mozna vice) u poskytovatele
pokud si mel skype pripojeny pak mel v sobe nacachovanou ip adresu centralniho serveru (mozna ji ma nekde na pevno ale to nevim) takze normalne fungujici sit se "dovolala" ale aplikace spolihajici na dns a dotazujici se pri provozu na adresy serveru pres DNS poskytovatele to nerozdejchaly mozzila, ie7 apod.
pokud si mel skype pripojeny pak mel v sobe nacachovanou ip adresu centralniho serveru (mozna ji ma nekde na pevno ale to nevim) takze normalne fungujici sit se "dovolala" ale aplikace spolihajici na dns a dotazujici se pri provozu na adresy serveru pres DNS poskytovatele to nerozdejchaly mozzila, ie7 apod.
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
- liborek
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
Tak vidím,že jsou tu konkrétní odpovědi.Dík.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 14494
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
29 čer 2025 13:18