Historie v IE
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Historie v IE
Dnes sem omylem zabrousil na IE,páč mi v Mozille nešel zobrazit nějakej obrázek..no dobrý..kouknu v IE do historie,a koukám,že každej den je v historii položka Tento počítač a divine-music...tyto 2 tam sou každej den,i když na IE vubec nehcodim...v Tento počítač sou většinou nějaký dokumenty,obrázky atd.který sem ten den otevíral,znamená to tedy že když otevírám nějakej obrázek,tak to jde přes IE? No a to Divine-music, tam sou odkazy na nějaký songy...
co s tim? Zkusim pročistit PC CCleanerem, Spybotem a Ad-Awarem, viry žádný nemám (podle důkladnýho testu Avasta)..Zejtra uvidim jesi se tam něco zobrazí i pro pročištění...

zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
Re: Historie v IE
Podle mě je to tím, že když prohlížíš složky, tak se vlastně část IE používá, tomu nelze zabránit. Jedině snad prohlížet složky přes nějakej souborovej manager. Je tímto způsobem provázanej se systémem, proto se nedoporučuje ho používat jako browser, protože je větší šance že spadne a každý takovýto pád může mít za následek i poničení samotného systému. Pak samozřejmě to, že je docela náchylnej proti virům. Proto používat alternativu v podobě třeba Mozilly.
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jasný no,Mozillu používám! jinak obrázky otevírám v klasickym windowsáckym Prohlížeči obrázků a faxů,takže je možný že to s tim je propojený..ovšem nelíbí se mi tam to divine-music.....
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mno tak sem zjistil,že v IE mám stále nějaké položky v historii..pokaždý divine-music a poté ještě 1 nebo 2 nějaké reklamní stránky....co s tim? nechci aby se mi sem dostal nějakej nešvar 

Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
Když s IE běžně neprohlížíš stránky, tak se ti přes něj těžko něco dostane do pc.
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no právě že ho vubec nezapínám a stejně je něco v historii,to mi je na tom divný! 

Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”