Opera chybová hláška

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Opera chybová hláška

Příspěvekod Fox8 » 09 čer 2008 21:49

AHOJ! Mam zase problém ;-)

Jako internetový prohlížeč, jak je patrné z obrázku používám operu.
Můj problém se naskytne většinou při delším vyhledávání na internetu, vetšinou jde o inzerce u kterých hodně klikám ;-) dělá to už dlouhou dobu. A teď k věci, když kliknu najednou se mi objevím chyba (viz. příloha) z ničeho nic, například kliknu na detail inzerátu a tohle mi vyzkočí. není to seci tak často, ale vetšinou to naštve, pomůže mi klinout na "obnovit" a je to v pohodě, ale už mi to po dlouhé době leze na nervičky a já jsem nervák :D nevíte, co stím vyzkoušel jsem i to, co mi to napovídá (viz. příloha)

Dík všem za rady

DODATEK: nevšímejte si adresi "www.bla" ja to tam jenom tak plácnul, abych tu chybu vygeneroval co nejrychleji, nechce se mi jen tak klikat ;-) ale chybová hláška je úplně stejné, až teda na tu adresu ;-)
Přílohy
chyba.JPG
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Opera chybová hláška

Příspěvekod X » 09 čer 2008 23:40

Proxy, typ připojení na Net, jeho parametry a provider, současně běžící aplikace (například P2P)?

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 20 čer 2008 10:55

Opera dobře varuje a vyhodí chybovou hlášku, zapni si Fraud Protection(ochrana proti podvodným webům) event. i Google Desktop. Jinak ti počítač zaplní malware a různé ty mršky. Soudím tak podle stylu pohybu na netu a aktivitě. :D
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 20 čer 2008 14:56

Ta chybová hláška nemusí být vůbec problém Opery. Jaké máš připojení k netu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 21 čer 2008 23:59

Souhlas, ta chybová hláška není problém prohlížeče Opera, ale často lagy(výpadky)připojení. Fox8 už to ale neřeší. :D
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 22 čer 2008 08:23

Nějak mi vypadlo, že jsem to sem dal. typ připojení O2 ADSL pevná linka 2MB/s no na pul, routerové připojení, otcův PC je hlavní můj se jen připojuje. Problém pořád přetrvává, ale už to není tak časté, spěchám, dopovím později a dodám více info.
Přílohy
Chyba.JPG
toto mi to vyhodilo při odesílání přispěvku sem na forum

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 22 čer 2008 08:40

Tato hláška také hlásí přerušení internetového připojení, pravidelně ji vidím v noci asi 2 min. před 03.OO hod. když dochází k nějakému přepojování na síti. Není to chyba prohlížeče Opera, ale pouze upozornění na stav sítě.

Tak se vždycky podívám na hodinky a je opravdu přesná. Vím to, protože publikuji v noci, kdy mám vysokou QoS, kvalitu služby a je bezproblémový upload. I Google se zastaví a ohlásí zastavení ukládání na server. :D

Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Fox8 » 22 čer 2008 08:47

To ano ja sice v noci na PC sice jsem ale ne an netu... jenom, mě ta hláška hlási skoro pořád ... :-(

odesílání příspěvku na jakémkoli fóru, (ne pořád jen sem tam) no, už sem si ale zvykl, a jen dám obnovit a jedu dál, jen jsem když už jsem by u revize softu v PC a daval jsem to na pořádek, tak mě napadlo, co se na to tak podívat. No už se tím tey nezabývejme a pokud to vyřeším, dám to sem ;-)

PS už mam čas :D nikam nejdu ser* na to :D

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
    od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet)
    2
    4339
    od bluenite Zobrazit poslední příspěvek
    06 črc 2024 19:40

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”