Problem s operou
Problem s operou
Cawte vsetci stiahol som si operu 9,50 a nejak mi nechce otvarat stranky zobrazi mi len jakeby len zdrojovy kod. Uz som ju aj preinstaloval a nejde. Nevie niekto pomoct??? PLS
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problem s operou
Vítej na fóru PC-HELP!
Tak jsem jí taky stáhl, měl jsem předtím 9.27, ten design se mi moc nelíbí , ale funguje.Nástroje -nastavení jsi zkoušel? Nenačte se Ti ani domovská stránka , kterou sis nastavil?
Tak jsem jí taky stáhl, měl jsem předtím 9.27, ten design se mi moc nelíbí , ale funguje.Nástroje -nastavení jsi zkoušel? Nenačte se Ti ani domovská stránka , kterou sis nastavil?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč si stahoval 9.5? Víš, že to je beta verze, i kdyz už poměrně stabilní? Používej 9.27, případně tento problém spíše reš na specializovaných strankách jako například zde.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Už je finální verze, ale že by byla bez chyb tak to teda ani omylem. Včera jsem 9.50 nainstaloval dnes odinstaloval, počkám si na verzi 9.51.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
jaro3: Můžeš si nainstalovat Opera 9 Classic Skin (Nástroje-přizpůsobení vzhledu-získat další skiny)
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
viete mne to prislo jak aktualizacia predtym som pouzival operu 9,27 ne nenacita mi ani domovsku stranku
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Omlouvám se tedy, mě totiž ještě žádna nabídka na aktualizaci nepřišla, ihned mrknu do nastavení..., a samozřejmě, ikdyž už to není beta,, i tak se musí počítat s chybovosti, protže se ejdna o verzi s podstatnymi změnami orpoti předchozí, též počkám na revizi. BTW podporuje tedy nová verze už i 64 bit?
EDIT: sakryš nemůžu to v nastavení najít
? Jinak doznala v nové verzi změn i podpora stahování/sdílení přes torenty, ta předchozí byla celkem k ničemu.
EDIT: sakryš nemůžu to v nastavení najít

"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
xalfons2:Díky -stáhnul jsem skiny, já už na ty změny nějak nejsem..
Jinak se mi to zdá rychlejší, projel jsem asi 300 webů a je to O.K.Žádný výpadek- rychlé načítání.
Jinak se mi to zdá rychlejší, projel jsem asi 300 webů a je to O.K.Žádný výpadek- rychlé načítání.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
uz mi to jede stiahol som z inej stranky a uz to jede ze ne z opera.com ale z inej ale aj tak DIKI moc
-
- Pohlaví:
Používám 9.5 paralelně s 9.27 a žádný problém se zatím nevyskytl ale ani jsem nepozoroval žádný změny k lepšímu.
Trochu na jiném základě postavený rychlý prohlížeč a vyžaduje více pozornosti, chyby se jistě vyskytnou, ale jinak pracuje i přeinstalovaná Opera docela rychle, zvláště start a velmi rychlý pošťák M2 v IMAPu.
Teď píšu z Opera 9.5 Portable, potřeboval jsem zkusit i to publikování na foru, na jiné adrese byl problém s č,š,ž, ale tady Portable Opera jede jako blesk, bezchybně.
Není instalovaná, spouštím ji jen z Ikony na tray liště a užívám si. Na webové stránce je odkaz na stažení, testuji ji asi 4 hodiny ke spokojenosti.
Teď píšu z Opera 9.5 Portable, potřeboval jsem zkusit i to publikování na foru, na jiné adrese byl problém s č,š,ž, ale tady Portable Opera jede jako blesk, bezchybně.
Není instalovaná, spouštím ji jen z Ikony na tray liště a užívám si. Na webové stránce je odkaz na stažení, testuji ji asi 4 hodiny ke spokojenosti.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
- Pohlaví:
Georgi pls poraď. Blog na Blogeru je v pohodě, ale jenom neumím srovnat ty příspěvky. Vždy se mi ten poslední zařadí jako první. Neumím to srovnat anebo tomu dát někalé pravidlo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3383
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36