firefox3 - záložky

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

aldik
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

firefox3 - záložky

Příspěvekod aldik » 19 čer 2008 14:39

mnoo tak sem si dneska (podruhé, poprvé to byla verze RC1 nedávno) nainstaloval FF3 a o5 sem se vrátil k FF2 protože FF3 mi nějak s prominutím pojebal záložky, přidal mi tam i ty které sem si dávno smazal takže nechápu jak se tam mohli dostat a navíc historii prohlížení mažu při každém vypnutí prohlížeče takže odtamtud si je taky nemohl vzít ty staré záložky :evil:

kdyby mi šli pustit pustit XPčka tak FF3 otestuju prwní tam jestli mi taky "pose*e" záložky :x

mnoo možná že by to vyřešila úplná odinstalace FF2 ale to se mi ted nechce .. FF2 eště nějakou dobu bude, takže sem klidný :smile:

P.S. sry za ty sprosté slova :inlove:

Reklama
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Re: firefox3 - záložky

Příspěvekod zlobyl » 19 čer 2008 16:38

Opravdu nechápu smysl tohoto příspěvku. :mad:

Osobně jsem si nainstaloval Firefox 3 už jako beta verzi a nikdy jsem podobné problémy se záložkami neměl.
A ohledně těch záložek to je docela jasné-Fierfox si prostě natáhl nějakou z dřívějších záloh.

A když už máš potřebu psát takovýto příspěvěk, tak by neuškodilo třeba popsat, jaké změny se ti v záložkách udály! :mad:

Obrázek
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 19 čer 2008 16:46

zlobyl píše:Opravdu nechápu smysl tohoto příspěvku. :mad:

Osobně jsem si nainstaloval Firefox 3 už jako beta verzi a nikdy jsem podobné problémy se záložkami neměl.
A ohledně těch záložek to je docela jasné-Fierfox si prostě natáhl nějakou z dřívějších záloh.

A když už máš potřebu psát takovýto příspěvěk, tak by neuškodilo třeba popsat, jaké změny se ti v záložkách udály! :mad:

no jaké změny, prostě sou tam záložky které už dávno nemám .. ale asi máš prawdu že si firefox natáhl nějakou starší zálohu .. zmetek :evil: .. se měl nejdřív zeptat :lol:

no coo, až si budu chtít instalovat FF3 tak si zazálohuju profil přes MozBackup .. smažu FF2 kompletně a nainstaluju FF3 .. to snad už pofrčí normálně .. ale zatím to řešit nebudu .. stejně tam ještě nejde pousta doplnků :crazy:

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 19 čer 2008 17:09

Nechápu smysl tohoto vlákna. Proč se firefox 3 řeší na třech různých místech? A tohle od aldika vůbec nechápu. Asi jen chtěl ukázat jak je sprostej, kanál jeden... :mad:
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 19 čer 2008 17:38

Doporučuji mírnější výrazy, nerad bych mazal. Pokud chcete diskutovat, diskutujte věcně. Pokud neudrží někdo nervy na uzdě, doporučuji si domů pořídit fackovacího panáka a ulevit si doma a ne své mindráky ventilovat na netu. Když už někdo chce se svěřovat se svými duševními stavy doporučuji blog.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”