hledám Anonymizer Vyřešeno
hledám Anonymizer
Zdravím aktualizovala se me Mozilla a stratil sem v zalozkach odkaz na super annonymizer,nevite nahodou kde bych ho našel.Byl velmi dobry a hlavne tam bylo asi na vyber z 20 zemí od kad jste se chteli prihlasovat,vyzkousel jsem jich driv asi 30 ale tady ten obejde uplne vsechno...nebo skoro vsechno.IP adresa se meni po kratkych intervalech...
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: hledám Anonymizer
Google. Pokud sám nevíš, jak se přesně jmenoval, asi ti nikdo neporadí.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není náhodou zde: http://www.cexx.org/anony.htm
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ne to neni on...sakryš to ho asi už nenajdu...byla tam nabídka asi 20 zemí a pak se noremalne zadala jen web adresa a šlo stahovat z rapidu a to obchazelo inzertní servery kde ste byly na black listu...
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud chceš stahovat z rapidu, kup si premium účet. Zas taková palba za to není, párkrát nepůjdeš na pivko a máš ho doma..
Navíc stahovat něco přes anonymizery se mi nezdá jako moc šťastná volba, mrkni na rychlost, kterou ti to pojede.
Jedině, že by sis nějaký takový 'program' platil, pak ta rychlost bývá neomezená, ale to už se ti vyplatí víc ten rapid
A nevím, jestli ti někdo najde ten tvůj, když jediné, co si o něm řekl je, že tam má na výběr 20 zemí..

Navíc stahovat něco přes anonymizery se mi nezdá jako moc šťastná volba, mrkni na rychlost, kterou ti to pojede.
Jedině, že by sis nějaký takový 'program' platil, pak ta rychlost bývá neomezená, ale to už se ti vyplatí víc ten rapid

A nevím, jestli ti někdo najde ten tvůj, když jediné, co si o něm řekl je, že tam má na výběr 20 zemí..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
me o rapid tak nejde spis me jde o tu inzerci protoze mam na mnoha strankach zakaz vkladat inzeraty a tady me nikdy neodhalili stimto anonymizerem....tak ja budu hledat...no co me zbyva 

si podvodník že máš zákaz na eBazary??...nemám rád takový zm*dy
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tohle nebude zrovna legalní.Oni mají určitě důvod proč nemůžeš vkládat inzeráty 

zao píše:si podvodník že máš zákaz na eBazary??...nemám rád takový zm*dy
Zm.d seš sám.
Ptej se a potom suď ty k.etene.
Pro informaci nejsem podvodník proste moje IP adresa je blokovana na jednom bazaru...toť vše...proto chci ten annonymizer
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
2 moto88: Chovej se ZDE SLUŠNĚ!
Tím, že budeš nadávat ostatním, akorát ukazuješ, co jsi zač.
Na tvé výlevy tu není nikdo zvědavej a pochybuju, že s tímhle přístupem ti vůbec někdo poradí
Víš, ebazary ti nedají BAN pro nic za nic. Kdyby si v tom byl nevinně, napíšeš adminovi a vše v klidu vyřešíte. Určitě by si nesháněl anonymizer, kdyby si v tom byl čistě nevinně. Nechápu, proč se obhajuješ, že nejsi podvodník. Můžeš být taky spammer a nebo pokud ses někde vyjadřoval jako před chvílí zde, tak mě ani nepřekvapuje, že ti tu IPinu blokli.
Btw. vypadala ta stránka takto?
Na tvé výlevy tu není nikdo zvědavej a pochybuju, že s tímhle přístupem ti vůbec někdo poradí

Víš, ebazary ti nedají BAN pro nic za nic. Kdyby si v tom byl nevinně, napíšeš adminovi a vše v klidu vyřešíte. Určitě by si nesháněl anonymizer, kdyby si v tom byl čistě nevinně. Nechápu, proč se obhajuješ, že nejsi podvodník. Můžeš být taky spammer a nebo pokud ses někde vyjadřoval jako před chvílí zde, tak mě ani nepřekvapuje, že ti tu IPinu blokli.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
tak to je parada mě tady nazývají zmrdem a já jsem ten co se chová neslušně.
Já nejsem žadnej kretének šestnáctiletej abych si tady sněkym hádal,napsal sem to tak jak to je,nebudu ze sebe tady pred vama delat nejake navivatko .Ruku na srdce kdo z Vás je 100% správnak co si nikdy nestahnul žadny crack,ani mp3?aha-no vidite
No ale to je jedno ,ja si ten annonimizer najdu-no problemo sice to chvili potrva ale to do toho investuju.
PS: jo to vypada že je to on....

Já nejsem žadnej kretének šestnáctiletej abych si tady sněkym hádal,napsal sem to tak jak to je,nebudu ze sebe tady pred vama delat nejake navivatko .Ruku na srdce kdo z Vás je 100% správnak co si nikdy nestahnul žadny crack,ani mp3?aha-no vidite

No ale to je jedno ,ja si ten annonimizer najdu-no problemo sice to chvili potrva ale to do toho investuju.
PS: jo to vypada že je to on....
Spyke píše:2 moto88: Chovej se ZDE SLUŠNĚ!
Na tvé výlevy tu není nikdo zvědavej a pochybuju, že s tímhle přístupem ti vůbec někdo poradí![]()
jo díky že jsi mě pomohl najít tu stránku,podvodník je moc silne slovo ale jsou bazary kde muzes zadat jeden inzerat za mesic a kdyz das 2 tak mas proste BAN a nikdo to stebou neřeší...
Tak se mejte hezky a pro ty ktere to zajímalo je to :
http://anonymizer.nntime.com/

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho, kdo mi dá vše do nové PC skříně
od HelFix » 11 pro 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 4359
-
od uzivatel123
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 09:35
-
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5741
-
od Radovan-kocour
10 kvě 2025 18:01
-
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 9222
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”