zrovna jsem si pořídil 24 h přístup na net. Chtěl bych poradit co dělat, abych nemusel řešit problémy s viry apod..
Nyní mám: AVG 7 pro, Ad-aware, SpyBot-S&D 1.4, Firefox a fičím na XP s SP2.
Díky za případné tipy....

Kód: Vybrat vše
Děkuji za odpovědi o zabezpečení PC.....AVG jsem vyhodil, chtěl jsem se zeptat proč je tak špatný...kámoš to přirovnal k houbě je to tak...protože ve firmě ho máme a zatím jsme byli spokojeni....... Smile
mijaja píše:Říci jednoznačně který AVsystém je dobrý a který je špatný je značně zavádějící. Všeobecné hodnocení pak vychází z testů na Virus Bulletinu, kde se jednotlivé AVsystémy testují na schopnost vyhledávání a ničení balíku havěti a podle procentuální úspěšnosti pak hodnotí. Zkreslení vychází z toho, že se bere v potaz nejen nalezení viru, ale i jeho likvidace - takže mnohé AV mají schopnost více detekovat a méně ničit, u jiných je to zase trochu jiné. Potom se musí brát v úvahu rychlost reakce na nové viry a updatování, možnost AV likvidovat viry v zaarchivovaných souborech atd. atd. A právě tady AVG dost ztrácí na ostatní AV systémy. Tím tedy nechci říci, že je to špatný program, ale reaguje dosti opožděně. Pro firemní stroje, které jsou chráněné už na serveru firewallem a kde správce sítě nastaví už na serveru nějakou laťku ochrany je potom AVG dostačujícím prostředkem.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů