Pokud máte problém s doplňky pro Firefox 3 mrkněte sem a dozvíte se jak na to:
http://www.zive.cz/Clanky/Jak-na-nefunk ... fault.aspx
Máte problém s doplňky u Firefoxu ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máte problém s doplňky u Firefoxu ?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Máte problém s doplňky u Firefoxu ?
Tak jsem to vyzkoušela, protože jsem chtěla některé motivy, které pro novou verzi zatím nejsou. Opravdu to funguje, hláška, že je doplněk jen pro starší verzi opravdu zmizí, objeví se nabídka instalace, která zdánlivě proběhne, ale potom se objeví zpráva, že doplněk nejde na novou verzi FF nainstalovat. Škoda 

- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já osobně trojku mám a nainstaloval jsem doplňky co jsou kompatibilní.. Dokonce i skin jsem musel změnit a teď mám jeden dost veselý (Scribblies Plain) .... Na ostatní si raději počkám. Jinak četli jste jako vždy vášnivou diskuzi pod tím článkem??? Vždy se najde nějaký rejpala.. 

Jestli myslíš tím rejpalem Howeena, tak si otevři seznam uživatelů na czilla.cz. Více než 5300 příspěvků snad hovoří za vše.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Abych se přiznal, nezkoušel jsem to. Takže za funkčnost neručím, jen jsem dal odkaz pro ty, jež mají problémy, že jim požadovaný doplněk nechodí. Myslí, že neuplyne dlouhá doba a doplňky budou pro verzi 3 aktualizovány.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem to vyzkoušel tím druhým způsobem úpravou registru firefoxu
....používaná verze firefox 2.0.0.14,nechal jsem ji naistalovanou,hned na to jsem dal instalovat firefox 3,poté co dal na výběr z instalací,zvolil jsem ruční,poté našel doplňky,které jsou nainstalované ve 2 verzi firefoxu a zeptal se na kontrolu aktualizací,odklepl jsem ano,potom mi ze šesti doplňků,které používá firefox 2 našel pouze 1 kompatibilní s firefoxem 3.Firefox 3 se spustil a dále jsem pokračoval úpravou registru prohlížeče(možnost 2-jednoduchá úprava).
Po restartu firefoxu 3 se mi po spuštění autamaticky objevilo 5 dalších doplňků,které fungovali jen ve verzi 2.
A jak to pracuje?:šlape vše absolutně bez chyb a jakých koliv pádů firefoxu 3,navíc se doplňky nemusí opět znovu nastavovat,vše se naistaluje dle nastavení z předešlé verze.
Chytrá vychytávka,která mě nadchla a konečně můžu používat firefo3 a mé oblíbené doplňky,bez kterých se už dnes neobejdu.
....používaná verze firefox 2.0.0.14,nechal jsem ji naistalovanou,hned na to jsem dal instalovat firefox 3,poté co dal na výběr z instalací,zvolil jsem ruční,poté našel doplňky,které jsou nainstalované ve 2 verzi firefoxu a zeptal se na kontrolu aktualizací,odklepl jsem ano,potom mi ze šesti doplňků,které používá firefox 2 našel pouze 1 kompatibilní s firefoxem 3.Firefox 3 se spustil a dále jsem pokračoval úpravou registru prohlížeče(možnost 2-jednoduchá úprava).
Po restartu firefoxu 3 se mi po spuštění autamaticky objevilo 5 dalších doplňků,které fungovali jen ve verzi 2.
A jak to pracuje?:šlape vše absolutně bez chyb a jakých koliv pádů firefoxu 3,navíc se doplňky nemusí opět znovu nastavovat,vše se naistaluje dle nastavení z předešlé verze.
Chytrá vychytávka,která mě nadchla a konečně můžu používat firefo3 a mé oblíbené doplňky,bez kterých se už dnes neobejdu.

► Zobrazit spoiler
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já si stáhnul skiny nový......a sem spokojenej
kdo váháte jako já,tak si FF3 aspon zkuste,já myslel že puje klidně zas do háje,ale zalíbil se mi :)
akorát se mi nelíbí správce stahování....nejde stáhnout jinej?

akorát se mi nelíbí správce stahování....nejde stáhnout jinej?
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Martine stáhni si DOWNLOAD STATUSBAR-je to luxus 

► Zobrazit spoiler
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ten statusbar se mi nelíbí,sem spokojenej s tímhle okýnkem co tu je standartně,akorát má blbý tlačítka no 

zákl: MSI K9N6SGM-V
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3035
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 14:39
-
-
- 20
- 5464
-
od domitea