jak již název topicu napovídá, problém se týka právě RapidSharu.
Jednoduše se na jeho stránky nemohu dostat. Trvá to již druhým dnem, a jelikož mám PA, který využívám denně, celkem mě to omezuje.
Pc jsem projel na viry, spywary, atd., zkontroloval nastavení netu, též firewallu, ale bez úspěchu..
Rapid jsem zkoušel otevírat ve Firefoxu 3, kde hodí tuto hlášku:
Pak v IE, kde pro změnu vyskočí toto okno + se nabídne diagnostika problému.
A Opera raději nezobrazí nic.
Jediné, kde se stránka načte je prohlížeč Torpark (jenže ten se připojuje anonymně). A to se také dostávám k mému objevu - při použití jakéhokoliv anonymizéru se stránka načte bez problémů. To mi ale nepomůže, pokud chci použít Download Manager.
Net mám vedený přes switch do dvou Pc. A zvláštní je, že ani na jednom se rapidshare nezobrazí - totožná chyba. Což je další věc, která mě vede k přesvědčení, že problém nebude u mě. Pro info: na jednom jsou instalované Visty, na druhém XPčka. Problém s načtením se začal objevovat z ničeho nic, tzv. neproběhla žádná změna mezi dobou kdy to fungovalo a kdy už ne.
Internet mám od Cerberosu, kam jsem dnes taky volal. Avšak řekli mi, že chyba není na jejich straně, u nich je prý vše v naprostém pořádku. I když potom, co vše jsem Vám vypsal, to asi nebude tak úplná pravda. Člověk od nich mi řekl, že netuší co s tím může být, tedy vlastně řekl - ať přeinstaluju Windows..

Děkuji za případné rady.